Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie Zupa grzybowa z podgrzybkami 450 g
Ilość: 450 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera Zboża zawierające gluten: Nie zawiera |
Składniki | warzywa w zmiennych proporcjach (50 %) (marchew, ziemniaki, korzeń pietruszki, seler) podgrzybek brunatny (30 %) ziemniaki podsmażone (15 %) (ziemniaki, olej słonecznikowy) cebula |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: - w temperaturze -6°C: 1 tydzień - w temperaturze -12°C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Zupa grzybowa z podgrzybkami. Mieszanka warzywna z podgrzybkami i ziemniakami podsmażonymi. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość odżywcza produktu w porcji 150 g % RWS* w porcji Wartość energetyczna: 183 kJ / 44 kcal 275 kJ / 66 kcal 3 % Tłuszcz: 0,8 g 1,2 g 2 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g 0,2 g 1 % Węglowodany: 5,8 g 8,7 g 3 % w tym cukry: 1,1 g 1,7 g 2 % Białko: 2,0 g 3,0 g 6 % Sól: 0,32 g 0,48 g 8 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: Opakowanie 450 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od postaci zamrożonej 1. Bez rozmrażania. Zupę grzybową wsyp do około 1 litra gotującego się bulionu. 2. Gotuj około 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Dopraw solą i pieprzem według uznania. 3. Pod koniec gotowania do zupy możesz dodać śmietanę. |
Przepisy | Zupa grzybowa daje wiele możliwości! Możesz przyrządzić ją tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Krem grzybowy Do gotującej się zupy dodaj usmażone na maśle pieczarki, lekko przestudź i zmiksuj. Grzybowa potrawka z kurczakiem Podduś na patelni warzywa i grzyby z zupy oraz kawałki piersi kurczaka i wędzonego boczku. Kolejny pomysł? Do gotującej się zupy grzybowej dodaj kilka polskich wędzonych śliwek. |
400 g
400 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
350 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g