Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-03-19 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-03-20 |
||||||
Czwartek 2024-03-21 |
||||||
Piątek 2024-03-22 |
||||||
Sobota 2024-03-23 |
||||||
Poniedziałek 2024-03-25 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bonduelle Zupa-krem kalafiorowa 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.com.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera |
Składniki | kalafior (70%) marchew w kostce (15%) pietruszka w kostce (6%) seler w kostce (5%) por w plastrach (4%) |
Przechowywanie | Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0° - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu. |
Adres zwrotny | Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.com.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka warzyw. Produkt głęboko mrożony: Zupa-krem kalafiorowa. |
Wartości odżywcze | produktu w 100 g Wartość energetyczna : 101 kJ - 24 kcal Tłuszcz : 0.2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0.1 g Węglowodany : 2.9 g w tym cukry : 2.0 g Błonnik : 2.5 g Białko : 1.4 g Sól*: 0.11 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.: |
Przepisy | Zupa kalafiorowa z curry Składniki: bulion warzywny 0,5 l, opakowanie "Zupa-krem kalafiorowa" Bonduelle, 1 łyżka świeżego, startego imbiru, 2 ząbki czosnku, 0,5 łyżki kurkumy, 1-3 pasty curry lub przyprawy curry, puszka mleczka kokosowego, sól, pieprz, 1 łyżka oliwy. Przygotowane: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Na łyżce oliwy przez minutę podsmażamy w garnku czosnek, imbir, kurkumę oraz pastę lub przyprawę curry 3. Dodajemy bulion do przypraw 4. Do gotującego się bulionu z przyprawami dodajemy warzywa z opakowania i gotujemy kilka minut 5. Zupę miksujemy dodając powoli mleczko kokosowe do smaku 6. Doprawiamy wg uznania solą i pieprzem 7. Zupę można udekorować szczypiorkiem, wiórkami kokosowymi lub grzankami Zupa kalafiorowa z kurczakiem Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie "Zupa-krem kalafiorowa" Bonduelle, 0,5 opakowania śmietany 30%, pierś z kurczaka podwójna, sok z 0,5 cytryny, drobny makaron, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy kilka minut. 3. Kurczaka gotujemy w osolonej wodzie. Ugotowanego rwiemy na mniejsze kawałki 4. W międzyczasie gotujemy makaron zgodnie z przepisem na opakowaniu 5. Do bulionu z warzywami dodajemy kurczaka, sok z cytryny oraz sól i pieprz. Gotujemy kilka minut, po czym dodajemy śmietanę 6. Zupę podajemy z makaronem i posiekanym szczypiorkiem lub natką pietruszki |
400 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
350 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g