Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bonduelle Zupa-krem dyniowa 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Produkt może zawierać śladowe ilości selera. |
Składniki | dynia (50%) marchew (40%) cebula (10%) |
Przechowywanie | Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu. |
Adres zwrotny | Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka warzyw. Produkt głęboko mrożony: Zupa-krem dyniowa. |
Wartości odżywcze | produktu w 100 g Wartość energetyczna : 120 kJ - 29 kcal Tłuszcz : 0.2 g w tym kwasy tłuszczowe: 0.1 g Węglowodany : 4.8 g w tym cukry : 3.1 g Błonnik : 2.2 g Białko : 0.8 g Sól*: 0.03 g *Zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu: |
Przepisy | Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z kurczakiem i mlekiem kokosowym Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, mleko kokosowe - sama śmietanka - 1/2 puszki, opakowanie kukurydzy Bonduelle 212 ml, pierś kurczaka - pojedyncza, cukier trzcinowy lub zwykły - łyżka, sok z cytryny - łyżka, kolendra lub szczypiorek do przyprawienia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy oczyszczone i pokrojone kawałki kurczaka i razem podsmażamy 4. Dodajemy mleko kokosowe i kukurydzę 5. Całość zalewamy bulionem 6. Dodajemy cukier, sok z cytryny, doprowadzamy do wrzenia i chwilę gotujemy Krem z pomarańczą Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, sok pomarańczowy - 1/2 szklanki, skórka z 1/2 pomarańczy, podsmażone płatki migdałowe, gałka muszkatołowa, cynamon - szczypta, cukier trzcinowy lub zwykły, łyżka, masło lub oliwa - do smażenia, śmietana 30% - 1/3 szklanki, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Podsmażone warzywa zalewamy bulionem 4. Dodajemy skórkę pomarańczy, sok, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem i posypujemy płatkami migdałowymi |
900 g
400 g
400 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g