BATONY

Bakalland Protein Baton waniliowy 35 g

Bakalland Protein Baton waniliowy 35 g Zobacz większe

Nazwa: Bakalland Protein Baton waniliowy 35 g

Ilość: 30 g

Cena 4,62 zł

Cena za kilogram 154,00 zł

4,62 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta BAKALLAND S.A.
00-446 Warszawa,
ul. Fabryczna 5,
www.bakalland.pl,
serwis.konsumenta@bakalland.pl
Dodatki Zawiera: Aromaty
Zawiera: Substancje słodzące
Zalecenia dla alergików Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Zawiera
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera



Produkt może zawierać gluten, orzechy oraz nasiona sezamu.
Składniki izolat białek mleka MPI 32 %
substancja utrzymująca wilgoć: glicerol
izolat białka sojowego
substancja słodząca: maltitole
olej palmowy
pasta z prażonych orzeszków arachidowych
błonnik akacjowy
emulgator: lecytyny
wanilia w proszku 0,16 %
sól
aromaty
witaminy: A, C, D, tiamina (B1), ryboflawina (B2), B6, B12
magnez
Przechowywanie Najlepiej spożyć przed / nr partii z boku opakowania.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny BAKALLAND S.A.
00-446 Warszawa,
ul. Fabryczna 5,
www.bakalland.pl,
serwis.konsumenta@bakalland.pl
Nazwa produktu uregulowana prawnie Baton proteinowy z dodatkiem wanilii, wzbogacony w witaminy: A, C, D, B1, B2, B6, B12 oraz magnez. Zawiera substancje słodzące.
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza produktu W 100 g
Wartość odżywcza produktu W porcji 35 g
%RWS* w 35 g
Wartość energetyczna: 1453 kJ/ 345 kcal
520 kJ/ 123 kcal
6 %
Tłuszcz: 10 g
3,6 g
5 %
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
2,2 g
11 %
Węglowodany: 24 g
8,5 g
3 %
- w tym cukry: 0,6 g
0,2 g
0 %
Błonnik: 1,5 g
0,5 g
-
Białko: 39 g
14 g
28 %
Sól: 1,65 g
0,58 g
10 %
Witaminy i składniki mineralne: W 100 g
W porcji 35 g
%RWS* w 35 g
Witamina A: 349 µg (43 %*)
122 µg
15 %
Witamina D: 2,2 µg (43 %*)
0,76 µg
15 %
Witamina C: 34 mg (43 %*)
12 mg
15 %
Tiamina (Wit. B1): 0,49 mg (43 %*)
0,17 mg
15 %
Ryboflawina (Wit. B2): 0,60 mg (43 %*)
0,21 mg
15 %
Witamina B6: 0,60 mg (43 %*)
0,21 mg
15 %
Witamina B12: 1,1 µg (43 %*)
0,38 µg
15 %
Magnez: 163 mg (43 %*)
57 mg
15 %
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal):


Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu:

Opis produktu

Bakalland Protein Baton waniliowy 35 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: