Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Eti Dare Baton karmelowy w czekoladzie mlecznej 28 g
Ilość: 28 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çikolata Fabrikası Organize Sanayi Bölgesi Orhan Erden Bulvarı No:2 Eskişehir / Türkiye |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Zawiera Jaja: Może zawierać Orzechy laskowe: Może zawierać Mleko: Zawiera Orzeszki ziemne: Może zawierać Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać pistacje, orzechy laskowe, soję, sezam, orzeszki ziemne oraz jaja. |
Składniki | cukier mleko pełne w proszku oleje roślinne (całkowicie utwardzony palmowy, palmowy, shea) tłuszcz kakaowy serwatka w proszku (z mleka) syrop cukru inwertowanego miazga kakaowa mąka kukurydziana mąka pszenna (gluten) substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol) fruktooligosacharydy mąka ryżowa kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu inulina emulgatory (fosfatydy amonu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu, lecytyny ze słonecznika) sól aromaty regulator kwasowości (wodorowęglan sodu) Zawartość suchej masy mlecznej w mlecznej czekoladzie minimum 30 %, masa kakaowa minimum 25 % |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła. |
Adres zwrotny | ETI European Food Industries S.A. Oddział w Polsce, Empark Mokotów Business Park, Polska, 02-676 Warszawa, ul. Postępu 18 B |
Kraj pochodzenia | Turcja |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Baton karmelowy (34,3 %) z płatkami z pszenicy i kukurydzy (15,7 %) w czekoladzie mlecznej (38 %). |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2049/490 Tłuszcz (g): 26 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 17 Węglowodany (g): 60 w tym cukry (g): 49 Błonnik (g): 2,9 Białko (g): 7,0 Sól (g): 0,66 |
42 g
132 g
30 g
50 g
50 g
50 g
40 g
120 g
45 g
45 g
45 g
44 g
120 g
225 g
250 g
50 g
50 g
50 g
36 g
48 g
49 g
47 g
39 g
120 g
60 g
50 g
38 g
50 g