CHLEBY PAKOWANE

Mission Wraps Tortille z mąki pszennej z siemieniem lnianym 245 g (4 sztuki)

Mission Wraps Tortille z mąki pszennej z siemieniem lnianym 245 g (4 sztuki) Zobacz większe

Nazwa: Mission Wraps Tortille z mąki pszennej z siemieniem lnianym 245 g (4 sztuki)

Ilość: 245 g

Cena 8,94 zł

Cena za kilogram 36,49 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

8,94 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Mission Foods,
Produktieweg 5,
6045 JC Roermond,
The Netherlands
info_nl@missionfoods.com
www.missionwraps.com
Zalecenia dla alergików Pszenica: Zawiera
Składniki mąka pszenna
woda
tłuszcz roślinny (rzepakowy)
mieszanka siemienia lnianego 2,6% (brązowe siemię lniane, złote siemię lniane)
stabilizatory (glicerol, guma guar, E466)
emulgatory (E471, E472e)
cukier
sól
substancje spulchniające (E500, E450)
kwasy (kwas cytrynowy, kwas jabłkowy)
substancje konserwujące (E282, E202)
naturalny aromat
Przechowywanie Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu zamknąć ponownie w miejscu sklejenia, przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Adres zwrotny Mission Foods,
Produktieweg 5,
6045 JC Roermond,
The Netherlands
info_nl@missionfoods.com
www.missionwraps.com
Przygotowanie i stosowanie Danie może być serwowane na zimno lub na gorąco.
Wyjmij tortillę z opakowania.
Kraj pochodzenia Produkt UE
Wartości odżywcze 100 g
Wartość energetyczna : 1427 kJ
Wartość energetyczna : 340 kcal
Tłuszcze: 9,1 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,6 g
Węglowodany : 55,2 g
W tym cukry : 2,7 g
Błonnik pokarmowy: 3,0 g
Białko : 8,1 g
Sól : 1,7 g
Przepisy Proponowany przepis - Chicken Club Wrap
Rozsmaruj majonez na tortilli i przykryj sałatą. Umieść kurczaka na środku, a następnie zagnij jedną stronę do wewnątrz, aby przykryć kurczaka. Umieść trochę gotowanego boczku i plasterki pomidorów na wierzchu, a następnie zagnij drugą stronę tortilli, aby zakryć nadzienie.

Opis produktu

Mission Wraps Tortille z mąki pszennej z siemieniem lnianym 245 g (4 sztuki)
Nadaje się dla wegetarian

30 inne produkty w tej samej kategorii: