CHLEBY PAKOWANE

Polskie Młyny Tortilla pszenna ze szpinakiem 300 g (4 sztuki)

Polskie Młyny Tortilla pszenna ze szpinakiem 300 g (4 sztuki) Zobacz większe

Nazwa: Polskie Młyny Tortilla pszenna ze szpinakiem 300 g (4 sztuki)

Ilość: 300 g

Cena 7,61 zł

Cena za kilogram 25,37 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

7,61 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla:
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zalecenia dla alergików Pszenica: Zawiera
Składniki mąka pszenna 54,7%
woda
oliwa z oliwek
szpinak suszony proszek 1,7%
cukier
emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych
substancja utrzymująca wilgoć: glicerol
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
stabilizator: guma ksantanowa
skrobia pszenna
substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu należy przechowywać w lodówce.
Adres zwrotny Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 0 801 340 000
Nazwa produktu uregulowana prawnie Tortilla pszenna ze szpinakiem
Wartości odżywcze produktu w 100 g
w jednej porcji (ok. 75 g)
%RWS* w porcji
Wartość energetyczna : 1174 kJ / 278 kcal
881 kJ / 209 kcal
11%
Tłuszcz : 4,2 g
3,2 g
5%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g
0,8 g
4%
Węglowodany : 51 g
38 g
15%
w tym cukry : 5,5 g
4,1 g
5%
Błonnik: 3,0 g
2,3 g
-
Białko : 7,5 g
5,6 g
11%
Sól : 1,0 g
0,75 g
13%
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).:


Opakowanie 300 g zawiera 4 sugerowane porcje produktu.:
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Instrukcje dotyczące przyrządzenia
Od temperatury otoczenia
1. Pokropić tortillę wodą.
2. Produkt należy podgrzać w mikrofali 20-30 sek/750W lub na patelni ok. 1-2 min z obu stron bez tłuszczu.
3. Wypełnić ulubionym nadzieniem.
4. Zawinąć.
Przepisy Tortilla z łososiem:
Składniki: 4 placki tortilli Polskie Młyny, jogurt naturalny gęsty Bakoma 390 g, ogórek szklarniowy, 200 g łososia wędzonego, świeży koperek, pieprz i sól do smaku.

Sposób przygotowania: Ogórka i łososia kroimy w drobną kostkę. Każdy placek smarujemy jogurtem, układamy na nim pokrojonego łososia oraz ogórek. Całość posypujemy solą, pieprzem i koperkiem. Szczelnie zawijamy tortille, aby się nie rozpadły. Roladki kroimy w 4-5 cm kawałki.

Opis produktu

Polskie Młyny Tortilla pszenna ze szpinakiem 300 g (4 sztuki)

30 inne produkty w tej samej kategorii: