Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
10:30-12:30![]() |
16:30-18:00![]() |
||||
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Gellwe Proszek do pieczenia 30 g
Ilość: 30 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać mleko i soję. |
Składniki | węglany sodu E 500, difosforany E 450 mąka pszenna |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Proszek do pieczenia. |
Przepisy | Pomysł na: Ciasto jogurtowe z owocami Przygotuj: 1 kubek jogurtu naturalnego (150 g), 2/3 szklanki oleju, 2 szklanki mąki, 1 szklankę cukru pudru Gellwe, 4 jajka, 2 łyżeczki proszku do pieczenia Gellwe, szczyptę soli, ulubione owoce świeże lub mrożone. Sposób przygotowania: Piekarnik rozgrzej do temp. 180°C. Do wysokiego naczynia wsyp mąkę, cukier puder, sól i proszek do pieczenia, jajka, olej i jogurt, a następnie miksuj ok. 3 min. na najwyższych obrotach, aż do uzyskania jednolitej konsystencji. Ciasto przełóż do uprzednio wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub wyłożonej papierem do pieczenia formy o wymiarach 25 x 28 cm. Na cieście ułóż owoce. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz ok. 40 minut. Upieczone i wystudzone ciasto posyp cukrem pudrem Gellwe. Słodkiego dnia :) |
12 g
20 g
15 g
12 g
15 g
2 g
15 g
15 g
15 g