Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kamis Wanilia laska
Ilość: 2 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Wanilia laska. |
Przepisy | Flan karmelowy Przygotowanie 10 min. + czas studzenia Gotowanie 55 min.1. Porcje 6 Składniki: 500 ml mleka tłustego ½ laski wanilii Kamis 75 g cukru pudru 2 jaja 4 żółtka Karmel: 100 g cukru 100 ml wody 1. Mleko wlej do rondelka, wanilię przetnij wzdłuż, wyjmij z niej kryształki wanilii i wszystko razem wrzuć do mleka. Zagotuj i wystudź. 2. Jaja i żółtka utrzyj z cukrem ale tak żeby nie napowietrzyć ich, połącz z wystudzonym mlekiem, powoli wymieszaj. 3. W międzyczasie cukier podgrzewaj w rondelku, gdy będzie miał złoty kolor wlej wodę, gotuj aż uzyskasz jednolitą konsystencję płynnego karmelu, rozlej go po ok. 2 łyżkach do foremek żaroodpornych. 4. Masę z mleka i jaj rozlej do foremek, piecz przez 55 min w temp. 95°C. 5. Podawaj dobrze schłodzone. Przed podaniem wyjmij z foremek tak żeby karmel znalazł się na górze i spłynął. |
12 g
30 g
15 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
2 g
30 g
15 g
15 g
15 g
15 g
10 g