Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-07-30 |
||||||
Środa 2024-07-31 |
||||||
Czwartek 2024-08-01 |
||||||
Piątek 2024-08-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-07-30 |
||||||
Środa 2024-07-31 |
||||||
Czwartek 2024-08-01 |
||||||
Piątek 2024-08-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-07-30 |
||||||
Środa 2024-07-31 |
||||||
Czwartek 2024-08-01 |
||||||
Piątek 2024-08-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Gellwe Cukier wanilinowy 16 g
Ilość: 15 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać soję, mleko i zboża zawierające gluten. |
Składniki | cukier etylowanilina ekstrakt wanilii |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cukier wanilinowy. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 1690 kJ / 398 kcal Węglowodany: 99 g w tym cukry: 99 g Zawiera znikome ilości tłuszczu, kwasów tłuszczowych nasyconych, białka i soli.: |
Przepisy | Pomysł na: gofry Przygotuj: 2 szklanki mąki pszennej, 2 szklanki mleka, 2 jajka, 1 łyżeczkę proszku do pieczenia Gellwe, 2 łyżeczki cukru pudru Gellwe, 1 łyżkę cukru wanilinowego Gellwe, 80 ml oleju rzepakowego (1/3 szklanki), szczyptę soli. Sposób przygotowania: Do większego naczynia dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier, sól, mleko, olej i żółtka. Całość zmiksuj do połączenia się składników. Białka ubij na sztywną pianę i bardzo delikatnie wymieszaj z ciastem. Rozgrzej gofrownicę, nakładaj po 2-3 łyżki ciasta na porcję. Piecz około 3 min, aż do uzyskania złotobrązowego koloru. Upieczone gofry odstaw na kratkę do studzenia. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Słodkiego dnia :) |
12 g
20 g
15 g
12 g
15 g
2 g
15 g
15 g
15 g