CUKIER I PROSZKI DO PIECZENIA

Gellwe Cukier wanilinowy 16 g

Gellwe Cukier wanilinowy 16 g Zobacz większe

Nazwa: Gellwe Cukier wanilinowy 16 g

Ilość: 15 g

Cena 0,92 zł

Cena za kilogram 61,33 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

0,92 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta FoodCare Sp. z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów
Zalecenia dla alergików Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Soja: Może zawierać



Może zawierać soję, mleko i zboża zawierające gluten.
Składniki cukier
etylowanilina
ekstrakt wanilii
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny FoodCare Sp. z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów
Nazwa produktu uregulowana prawnie Cukier wanilinowy.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1690 kJ / 398 kcal
Węglowodany: 99 g
w tym cukry: 99 g
Zawiera znikome ilości tłuszczu, kwasów tłuszczowych nasyconych, białka i soli.:
Przepisy Pomysł na: gofry

Przygotuj: 2 szklanki mąki pszennej, 2 szklanki mleka, 2 jajka, 1 łyżeczkę proszku do pieczenia Gellwe, 2 łyżeczki cukru pudru Gellwe, 1 łyżkę cukru wanilinowego Gellwe, 80 ml oleju rzepakowego (1/3 szklanki), szczyptę soli.

Sposób przygotowania: Do większego naczynia dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier, sól, mleko, olej i żółtka. Całość zmiksuj do połączenia się składników. Białka ubij na sztywną pianę i bardzo delikatnie wymieszaj z ciastem. Rozgrzej gofrownicę, nakładaj po 2-3 łyżki ciasta na porcję. Piecz około 3 min, aż do uzyskania złotobrązowego koloru. Upieczone gofry odstaw na kratkę do studzenia. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Słodkiego dnia :)

Opis produktu

Gellwe Cukier wanilinowy 16 g

15 inne produkty w tej samej kategorii: