DESERY I NAPOJE MLECZNE

Danio Serek homogenizowany o smaku czekoladowo-orzechowym 140 g

Danio Serek homogenizowany o smaku czekoladowo-orzechowym 140 g Zobacz większe

Nazwa: Danio Serek homogenizowany o smaku czekoladowo-orzechowym 140 g

Ilość: 140 g

Cena 2,71 zł

Cena za kilogram 19,36 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

2,71 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23,
01-103 Warszawa
Infolinia 801 33 11 33
Opłata według taryfy operatora
www.danone.pl
www.danio.com.pl
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Składniki twaróg odtłuszczony
śmietanka
cukier
woda
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
czekolada 1 %
sok z cytryny zagęszczony
skrobia modyfikowana
aromaty
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Produkt może być jednorazowo przechowywany poza lodówką do 6 godzin.
Adres zwrotny Danone Sp. z o.o.
ul. Redutowa 9/23,
01-103 Warszawa
Infolinia 801 33 11 33
Opłata według taryfy operatora
www.danone.pl
www.danio.com.pl
Przygotowanie i stosowanie Spożyć do 6h po wyjęciu z lodówki

Delikatnie pougniataj opakowanie przed otwarciem.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Serek homogenizowany o smaku czekoladowo-orzechowym.
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Nie pozostawiać dzieci z zakrętką bez nadzoru dorosłych.
Produkt nie powinien zostać spożyty jeśli opakowanie zostało uszkodzone.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza 100 g
Energia: 464 kJ / 110 kcal
Tłuszcz: 3,1 g
w tym kwasy nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 14,5 g
w tym cukry: 14,1 g
Białko: 5,8 g
Sól: 0,08 g

Opis produktu

Danio Serek homogenizowany o smaku czekoladowo-orzechowym 140 g
Gdziekolwiek jesteś i cokolwiek robisz, możesz zawsze cieszyć się wyjątkowym smakiem pożywnego* i kremowego Danio o smaku czekoladowo-orzechowym. To zasługa wygodnej i poręcznej saszetki z zakrętką, która pozwoli Ci zjeść ulubiony serek bez łyżeczki nawet do 6 godzin po wyjęciu z lodówki! Danio jest bogatym źródłem białka, dlatego jest takie pożywne! *Bogate źródło białka.

30 inne produkty w tej samej kategorii: