Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Domowe Smaki Żurek śląski 50 g
Ilość: 50 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki sztuczne |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Żyto: Zawiera Pszenica: Zawiera Może zawierać jaja i seler. |
Składniki | mąka [ŻYTNIA (40%), PSZENNA] sól boczek wieprzowy (11%) (boczek, sól) ziemniaki (9,5%) tłuszcz palmowy preparat serwatkowy (MLEKO) wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy i guanylan disodowy maltodekstryna kwas: kwas cytrynowy skrobia cukier czosnek (1,3%) pieprz LAKTOZA majeranek drożdże wędzone aromaty aromat dymu wędzarniczego |
O produkcie | Przygotuj według swoich upodobań bulion warzywno-mięsny na białej kiełbasie, z listkiem laurowym i ząbkiem czosnku. 1 lub 2 torebki żurku Knorr wymieszaj z zimną wodą i dodaj do wywaru. Całość gotuj jeszcze prze około 10 minut. Zupę dopraw do smaku majerankiem. Podawaj z białą kiełbasą oraz ugotowanymi na twardo jajkami. Zupę można też zabielić śmietaną. Rada: Podczas gotowania wywaru dodaj odrobinę chrzanu dla zaostrzenia smaku. Więcej przepisów znajdziesz na www.przepisy.pl |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. skr. poczt. 315 00-987 Warszawa 4 "Knorr" Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387, całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: 1. Zawartość torebki wsyp do 750 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj. 2. Doprowadź do wrzenia i gotuj około 5-7 minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Rada szefa kuchni Knorr: Do żurku możesz dodać kiełbasę, podsmażoną cebulkę i łyżkę chrzanu, która podkreśli smak. Zupę zapraw śmietaną i podawaj z ugotowanymi ziemniakami. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Żurek śląski |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza przyrządzonej zupy 100 ml 1 porcji** %* w porcji** Energia: 110 kJ/25 kcal 280 kJ/65 kcal 3% Tłuszcz : 0,8 g 2 g 3% w tym kwasy nasycone : 0,5 g 1,5 g 8% Węglowodany : 3,5 g 9 g 3% w tym cukry : 0,6 g 1,5 g 2% Błonnik : 0,3 g 0,8 g Białko : 0,8 g 2 g 4% Sól : 0,9 g 2,3 g 38% * % referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): **1 porcja = 250 ml. Opakowanie wystarcza do przygotowania 3 porcji zupy.: |
31 g
47 g
42 g
60 g
50 g
42 g
53 g
39 g
50 g
44 g
60 g
48 g
45 g
42 g