INNE DANIA GOTOWE

Podsmażone kotleciki z kalafiorem, brokułem i marchwią. Produkt głęboko mrożony.

Podsmażone kotleciki z kalafiorem, brokułem i marchwią. Produkt głęboko mrożony. Zobacz większe

Nazwa: Podsmażone kotleciki z kalafiorem, brokułem i marchwią. Produkt głęboko mrożony.

Ilość: 300 g

Cena 9,51 zł

Cena za kilogram 31,70 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

9,51 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Zalecenia dla alergików Produkt może zawierać: RYBY i SOJĘ.
Składniki Kalafior 57%, brokuł 23%, marchew 12%, oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy), JAJA całe, skrobie modyfikowane: ziemniaczana i z manioku, SERWATKA, substancja zagęszczająca: E461; sól, aromat naturalny gałki muszkatołowej, aromat naturalny (zawiera SELER i GLUTEN), aromat, białka JAJ w proszku, LAKTOZA, aromat naturalny SELERA, MLEKO odtłuszczone w proszku, przyprawy.
Przechowywanie Lodówka: 24 godziny; półka na lód (-6°C): 3 dni; zamrażarka (-18°C): do daty minimalnej trwałości. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Adres zwrotny Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Przygotowanie i stosowanie Przygotowywać bez rozmrażania. Nie dodawać tłuszczu. Piekarnik (przepis na 4- 8 kotlecików): rozgrzać piekarnik do temperatury 210°C (termostat 7). Rozłożyć kotleciki w pojedynczej warstwie w naczyniu odpowiednim do używania w piekarniku. Piec przez 12-15 minut. Patelnia (przepis na 4-8 kotlecików): smażyć kotleciki w pojedynczej warstwie na średnim ogniu przez 8-10 minut, regularnie odwracając. Kuchenka mikrofalowa (650 W): rozłożyć kotleciki w pojedynczej warstwie w naczyniu odpowiednim do używania w kuchence mikrofalowej. Przykryć i ogrzewać przez 3 minuty (4 kotleciki) albo przez 4 minuty (8 kotlecików).
Adres dystrybutora Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM KOTLECIKI Z KALAFIORA BROKULA I MARCHWI 8szt 300g
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Przygotowywać bez rozmrażania. Nie dodawać tłuszczu. Piekarnik (przepis na 4- 8 kotlecików): rozgrzać piekarnik do temperatury 210°C (termostat 7). Rozłożyć kotleciki w pojedynczej warstwie w naczyniu odpowiednim do używania w piekarniku. Piec przez 12-15 minut. Patelnia (przepis na 4-8 kotlecików): smażyć kotleciki w pojedynczej warstwie na średnim ogniu przez 8-10 minut, regularnie odwracając. Kuchenka mikrofalowa (650 W): rozłożyć kotleciki w pojedynczej warstwie w naczyniu odpowiednim do używania w kuchence mikrofalowej. Przykryć i ogrzewać przez 3 minuty (4 kotleciki) albo przez 4 minuty (8 kotlecików).
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 381 kJ/ 91 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 4,8 g
Tłuszcze nasycone: 0,51 g
Węglowodany: 8,2 g
Cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 2,4 g
Sól: 0,95 g

Opis produktu

Podsmażone kotleciki z kalafiorem, brokułem i marchwią. Produkt głęboko mrożony.

21 inne produkty w tej samej kategorii: