Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym 450 g
Ilość: 450 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać seler, soję i jaja. |
Składniki | pierożki z grzybami (35,5 %): mąka pszenna, pieczarki (20%), woda, semolina (z pszenicy Amber Durum), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól), błonnik pszenny, sól, olej rzepakowy, tłuszcz wieprzowy, borowik szlachetny suszony (0,08 %), przyprawy pieczarki (28,9 %) sos śmietanowy (16,7 %): śmietanka (29 %), mleko, woda, czosnek, sól, skrobia, mąka kukurydziana, przyprawy cebula czerwona (13,3 %) por (5,6 %) |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: - w temperaturze -6°C: 1 tydzień - w temperaturze -12°C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotowy do spożycia po obróbce termicznej. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Danie z makaronem. Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość odżywcza produktu w porcji 225 g % RWS* na porcję Wartość energetyczna : 393 kJ / 93 kcal 885 kJ / 210 kcal 11 % Tłuszcz : 1,8 g 4,1 g 6 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,2 g 0,5 g 2 % Węglowodany : 15 g 34 g 13 % w tym cukry : 1,2 g 2,7 g 3 % Białko : 3,7 g 8,3 g 17 % Sól : 0,8 g 1,8 g 29 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu. : |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci zamrożonej 1. Bez rozmrażania. Na patelni rozgrzej łyżkę oleju i wsyp zawartość opakowania. 2. Smaż około 8 minut, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby dolej odrobinę wody lub śmietany. 3. Pod koniec smażenia dopraw solą i pieprzem według uznania. |
Przepisy | Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pierożki z grzybami w sosie z porami i szynką Podsmaż na maśle pory, dodaj musztardę francuską i kawałki gotowanej szynki, po czym usmaż z pierożkami. Pierożki zapiekane w sosie szpinakowym Z mrożonego szpinaku, śmietany i jajek przygotuj zalewę, polej pierożki i wstaw na 30 minut do piekarnika. Kolejny pomysł? Przygotuj delikatny w smaku krem z kalafiora, białych szparagów lub marchewki i zagrzej w nim pierożki z dodatkami. |
450 g
280 g
250 g
450 g
450 g
450 g
450 g
270 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
500 g
400 g
400 g
450 g
300 g
300 g
600 g
600 g