INNE DANIA GOTOWE

Paszteciki z ciasta francuskiego nadziewane serem kozim, podpieczone- 4 szt. Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie.

Obniżka! Paszteciki z ciasta francuskiego nadziewane serem kozim, podpieczone- 4 szt.
Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie. Zobacz większe

Nazwa: Paszteciki z ciasta francuskiego nadziewane serem kozim, podpieczone- 4 szt. Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie.

Ilość: 400 g

NASZA CENA! 8,24 zł
do 2024-04-30

Cena za kilogram 20,60 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

8,24 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Zalecenia dla alergików Produkt może zawierać: SELER, SKORUPIAKI, MIĘCZAKI i RYBY.
Składniki Ciasto francuskie 50% (mąka PSZENNA, MASŁO 12%, woda, sól, białka PSZENICY, glazura do smarowania ciasta (JAJA pełne, MLEKO w proszku), enzymy: proteazy), woda, SER kozi 17%, świeża ŚMIETANA 5,3%, MLEKO pełne w proszku, skrobia modyfikowana kukurydziana, mąka PSZENNA, sól, odtłuszczone MLEKO w proszku, naturalny aromat pieprzu, gałka muszkatołowa.
Zawartość procentowa składników podano w odniesieniu do masy całego produktu.
Przechowywanie Lodówka: 24 godziny; półka na lód (-6°C): 3 dni; zamrażarka (-18°C): do daty minimalnej trwałości podanej z boku opakowania.
Adres zwrotny Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Przygotowanie i stosowanie Nie rozmrażać przed przygotowaniem. ustawić temperaturę w piekarniku na 210ºC (termostat 7) i nagrzewać przez 10 minut. Wyjąć paszteciki z opakowania i umieścić w piekarniku na blaszy lub kratce grillowej i przykryć folią aluminiową. Piec 20 - 25 minut. Aby uzyskać najlepsze walory smakowe, w czasie pieczenia nie należy otwierać drzwiczek piekarnika.
Nie zaleca się użycia kuchenki mikrofalowej.
Adres dystrybutora Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM GNIAZDKA Z FRANCUSKIEGO CIASTA NADZIEWANE SEREM KOZIM 4x100g
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Nie rozmrażać przed przygotowaniem. ustawić temperaturę w piekarniku na 210ºC (termostat 7) i nagrzewać przez 10 minut. Wyjąć paszteciki z opakowania i umieścić w piekarniku na blaszy lub kratce grillowej i przykryć folią aluminiową. Piec 20 - 25 minut. Aby uzyskać najlepsze walory smakowe, w czasie pieczenia nie należy otwierać drzwiczek piekarnika.
Nie zaleca się użycia kuchenki mikrofalowej.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1205 kJ/ 289 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 19 g
Tłuszcze nasycone: 14 g
Węglowodany: 23 g
Cukry: 3,8 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 6,8 g
Sól: 1,3 g

Opis produktu

Paszteciki z ciasta francuskiego nadziewane serem kozim, podpieczone- 4 szt. Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie.

21 inne produkty w tej samej kategorii: