Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie Placki po góralsku z cebulką 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać mleko, seler i soję. |
Składniki | ziemniaki (45%) woda skrobia ziemniaczana suszone ziemniaki (10%) mąka pszenna (4%) cebula smażona (3%) (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól) cebula (3%) sól pieprz czarny |
O produkcie | Cudownie proste, smakowite połączenie ziemniaków i mąki pszennej to tajemnica placków rodem z Podhala. Charakteru tej potrawie dodaje także smażona cebulka. Całość, już doprawiona solą i pieprzem, za chwilę znajdzie się na Twoim stole... |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: - w temperaturze -6°C: 1 tydzień - w temperaturze -12°C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Placki z ziemniaków i mąki pszennej, z cebulką. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | produktu w 100 g w porcji 200 g % RWS* w porcji Wartość energetyczna : 642 kJ / 154 kcal 1284 kJ / 308 kcal 15% Tłuszcz : 2,3 g 4,6 g 7% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,1 g 2,2 g 11% Węglowodany : 29 g 58 g 22% w tym cukry : 0,9 g 1,8 g 2% Białko : 2,7 g 5,4 g 11% Sól : 0,04 g 0,08 g 1% * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). : Opakowanie 400 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Instrukcje dotyczące przyrządzenia Od postaci zamrożonej Na suchej patelni: zamrożone placki piecz na patelni, na średnim ogniu bez dodatku tłuszczu przez około 8 minut, do zarumienienia, od czasu do czasu je obracając. W piekarniku: rozgrzej piekarnik do temperatury 180°C. Zamrożone placki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia) i piecz przez około 30 minut, do zarumienienia. Placki możesz obrócić w trakcie pieczenia. Placki możesz dodatkowo udekorować i podać z masłem czosnkowym z pietruszką. |
Przepisy | Placki po góralsku z kremem z pstrąga i ogórkiem Wymieszaj ze śmietaną kawałeczki wędzonego pstrąga, ogórka i cytryny. Podaj na upieczonych plackach z kawałkiem ryby i sałatą. Placki po góralsku z bryndzą i sosem śliwkowym Upieczone placki posyp bryndzą i polej sosem z przetartych śliwek doprawionym przyprawą „5 smaków". Kolejny pomysł? Zanim zdejmiesz upieczone placki z patelni, połóż na każdym plasterek oscypka, łyżkę gęstej żurawiny i przykryj pokrywką na 2 minuty! |
450 g
280 g
250 g
450 g
450 g
450 g
450 g
270 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
500 g
400 g
400 g
450 g
300 g
300 g
600 g
600 g