Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: FRoSTA Burgery ze szpinaku z bazylią 200 g (2 sztuki)
Ilość: 200 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska Tel. 52 36 06 780, (8.00-15.00) |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: Wzmacniacze smaku Nie zawiera: Aromaty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Skorupiaki: Może zawierać Jaja: Może zawierać Ryba: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać śladowe ilości skorupiaków, jaj, ryb, soi, mleka, selera i gorczycy. |
Składniki | szpinak 33% ziemniaki 15% mąka z pszenicy durum mąka pszenna czerwona papryka cebula olej słonecznikowy woda czosnek 2% skrobia ziemniaczana sól bazylia 1% pieprz czarny drożdże gałka muszkatołowa |
O produkcie | To jest dla nas ważne: Nasze roślinne burgery przygotowujemy z warzyw uprawianych w słońcu, na polu, a nie w szklarniach. Doprawiliśmy je bazylią, którą siekamy i mrozimy zaraz po zbiorach. |
Przechowywanie | Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk z boku kartonika. Przechowywanie w domu: * (-6°C): 4 dni; ** (-12°C): 3 tygodnie; *** (-18°C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. |
Adres zwrotny | FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska Tel. 52 36 06 780, (8.00-15.00) |
Przygotowanie i stosowanie | Jak podać nasze burgery? Przygotuj je w bułce lub podaj zamiast porcji warzyw czy mięsa. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Roślinne burgery na bazie szpinaku z ziemniakami i czosnkiem, doprawione bazylią, podsmażane. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna: 684 kJ / 163 kcal Tłuszcz: 5,6 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 22,1 g - w tym cukry: 1,8 g Białko: 4,7 g Sól: 1,2 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 230°C. Zamrożone burgery ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez 15 minut (z włączonym termoobiegiem 14 minut). Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci zamrożonej Patelnia: Na średniej wielkości patelni rozgrzej 100 ml oleju. Zamrożone burgery smaż na średnim ogniu przez 8-10 minut, od czasu do czasu przewracając. |
450 g
280 g
250 g
450 g
450 g
450 g
450 g
270 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
500 g
400 g
400 g
450 g
300 g
300 g
600 g
599 g