INSTANT

Vifon Zupa błyskawiczna pomidorowa po azjatycku 70 g

Vifon Zupa błyskawiczna pomidorowa po azjatycku 70 g Zobacz większe

Nazwa: Vifon Zupa błyskawiczna pomidorowa po azjatycku 70 g

Ilość: 70 g

Cena 2,56 zł

Cena za kilogram 36,57 zł

2,56 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta VIFON 913 Truong Chinh Street,
Tay Thanh Ward,
Tan Phu District,
Ho Chi Minh City
Vietnam
Dodatki Nie zawiera: konserwanty
Zalecenia dla alergików Seler: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki kluski (85,1%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, tapioka, sól, skrobia modyfikowana, cukier, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; kurkuma
dodatki smakowe (14,9%): pomidor w proszku (38,5%), sól, maltodekstryna, cukier, suszone warzywa (4,6%): seler, por; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; skrobia modyfikowana, burak w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, czosnek w proszku, substancja przeciwzbrylająca: E 551; barwnik: karoteny
Przechowywanie Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
Adres zwrotny TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
tel. (+48 58) 692 90 00,
www.tan-viet.com.pl,
www.vifon.pl
Przygotowanie i stosowanie Sposób przyrządzania:
1. Kluski pokruszyć i wrzucić do głębokiej miski. Przyprawy z torebek dodać do smaku. Zalać 0,4 litra wrzącej wody.
2. Przykryć na 3 minuty.
3. Po wymieszaniu zupa jest gotowa do spożycia.
Adres dystrybutora TAN-VIET International S.A.
ul. Marco Polo 9,
83-031 Łęgowo,
Polska
tel. (+48 58) 692 90 00,
www.tan-viet.com.pl,
www.vifon.pl
Kraj pochodzenia Wietnam
Nazwa produktu uregulowana prawnie Zupa błyskawiczna z kluskami (łagodna).
Wartości odżywcze na 100 g gotowego produktu:
Wartość energetyczna : 273 kJ / 65 kcal
Tłuszcz : 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 1,0 g
Węglowodany : 9,0 g
w tym cukry:: 0,3 g
Białko : 1,3 g
Sól : 0,68 g

Opis produktu

Vifon Zupa błyskawiczna pomidorowa po azjatycku 70 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: