Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Vifon Danie z grzybami shiitake 120 g
Ilość: 120 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano wyłącznie dla: TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00; fax (+48 58) 692 90 01 www.tan-viet.com.pl |
Zalecenia dla alergików | Sezam: Zawiera Soja: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | kluski (49,6%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, skrobia z tapioki, skrobia modyfikowana, sól, cukier, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; kurkuma sos z grzybami shiitake (47,5%): woda, skrobia konjac, suszone grzyby shiitake (Lentinus edodes) (11,7%), marchew (11%), cebula (10,4%), rafinowany olej palmowy, sos sojowy (woda, skoncentrowany sos sojowy: mąka sojowa, woda; sól, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; barwnik: karmel; substancja zagęszczająca: guma guar; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, substancja konserwująca: benzoesan sodu), prażony sezam, cukier, skrobia modyfikowana, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; sól, rafinowany olej sojowy, chili (0,6%), pieprz suszone grzyby i warzywa (2,1%): uszak bzowy (Auricularia auricula-judae), marchew (40%), por (20%) olej z dodatkami smakowymi (0,8%): olej sezamowy, rafinowany olej palmowy, por (0,7%), aromat, przeciwutleniacz: mieszanina tokoferoli |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed gorącem i bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. |
Adres zwrotny | TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00; fax (+48 58) 692 90 01 www.tan-viet.com.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzania: 1. Otwórz opakowanie i wsyp do tacki kluski, torebki z suszonymi grzybami i warzywami. 2. Zalej wrzątkiem (ok. 400 ml) i przykryj wieczko na 3 minuty. 3. Odlej nadmiar wody, zdejmij wieczko, dodaj olej oraz sos, wymieszaj. Gotowe! |
Kraj pochodzenia | Wietnam |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Danie z grzybami shiitake |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | UWAGA - GORĄCA POWIERZCHNIA OPAKOWANIA PO ZALANIU WRZĄTKIEM NIE PODGRZEWAĆ W KUCHENCE MIKROFALOWEJ |
Wartości odżywcze | na 100 g gotowego produktu: Wartość energetyczna:: 735 kJ / 175 kcal Tłuszcz:: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 3,0 g Węglowodany:: 22 g w tym cukry:: 0,5 g Białko:: 3,0 g Sól:: 1,2 g |
65 g
13 g
22 g
15 g
16 g
63 g
85 g
22 g
12 g
16 g
13 g
19 g
17 g
17 g
21 g
15 g
14 g
70 g
70 g
70 g
70 g
80 g
60 g
13 g
60 g
67 g
60 g
60 g
60 g