KABANOSY

Krakus Kabanosy drobiowo-wieprzowe słodka papryka 95 g

Krakus Kabanosy drobiowo-wieprzowe słodka papryka 95 g Zobacz większe

Nazwa: Krakus Kabanosy drobiowo-wieprzowe słodka papryka 95 g

Ilość: 95 g

Cena 6,94 zł

Cena za kilogram 73,05 zł

6,94 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Starachowicach,
ul. Krańcowa 4,
27-200 Starachowice
Dodatki Nie zawiera: Dodatek MSG
Zalecenia dla alergików Jęczmień: Może zawierać
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Może zawierać



Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), soję, seler i gorczycę.
Składniki mięso drobiowe, mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano ze 160 g mięsa, w tym 88 g mięsa z kurczaka i 72 g mięsa wieprzowego)
tłuszcz wieprzowy
skrobia ziemniaczana
sól
cukier
hydrolizat białka roślinnego (z rzepaku i kukurydzy)
syrop glukozowy
aromaty
glukoza
przyprawy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
osłonka (substancja żelująca: alginian sodu; aromat, stabilizator: chlorek wapnia)
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.

Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.

Nie wymaga przechowywania w lodówce
Adres zwrotny Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Kiełbasa drobiowo-wieprzowa, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 2098 kJ
Wartość energetyczna: 506 kcal
Tłuszcz: 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 6,0 g
W tym cukry: 1,0 g
Białko: 26 g
Sól: 3,8 g

Opis produktu

Krakus Kabanosy drobiowo-wieprzowe słodka papryka 95 g
Delikatnie miękkie dzięki zastosowaniu odpowiedniego czasu i temperatury suszenia, specjalnie selekcjonowanych kawałków mięsa. Wędzenie dymem olchowo-bukowym nadaje im subtelnego, wyważonego aromatu.

30 inne produkty w tej samej kategorii: