Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Robico Kefir bez laktozy 1,5% 400 g
Ilość: 400 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Piaskach ul. Zamojska 26 21-050 Piaski |
Zalecenia dla alergików | Laktoza: Nie zawiera Mleko: Zawiera |
Składniki | mleko pasteryzowane enzym - laktaza żywe kultury bakterii w tym Lactobacillus rhamnosus |
Przechowywanie | Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C |
Adres zwrotny | FZZPM Zakład Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa www.facebook/Robicolosalnaroznice Więcej na www.robico.com.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Wstrząsnąć przed spożyciem |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kefir bez laktozy z bakteriami probiotycznymi L. rhamnosus |
Wartości odżywcze | na 100 g Wartość energetyczna : 180 kJ/43 kcal Tłuszcz : 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g Węglowodany : 4,2 g w tym cukry : 4,2 g Białko : 3,1 g Sól*: 0,10 g * wynika z naturalnej zawartości sodu: Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/ 100 g: |
Przepisy | Więcej kulinarnych wariacji z kefirem na www.kolosalnaroznica.pl |
Robico Kefir bez laktozy 1,5% 400 g
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce. Kefir Robico Bez Laktozy to pierwszy tradycyjny kefir bez laktozy na polskim rynku z dodatkiem probiotycznego szczepu bakterii L.rhamnosus. Bakteria L.rhamnosus HN001 ma pozytywny wpływ na układ trawienny i odporność człowieka (wspomaga odchudzanie, pomocna przy antybiotykoterapii i infekcjach wirusowych). Kefir Robico Bez Laktozy jest przeznaczony dla osób cierpiących na nietolerancję laktozy. Ponadto dla wszystkich tych, którzy poszukują produktów mlecznych fermentowanych o zdecydowanie łagodniejszym i delikatniejszym smaku. Produkt jest całkowicie naturalny (bez dodatku cukru, słodzików, barwników, mleka w proszku). Ze względu na swoje wyjątkowe walory smakowe powinien także świetnie sprawdzić się jako produkt dla dzieci. Dostępny w poręcznej butelce o pojemności 400 g.
300 g
300 g
300 g
1.00 kg
400 g
300 g
400 g