Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Ziaja Krem oliwkowy 50 ml
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | ZIAJA Ltd Zakład Produkcji Leków sp. z o.o. 80-298 Gdańsk, ul. Jesienna 9 ziaja.com |
Składniki | Aqua (Water) Isohexadecane Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) Glycerin Sorbitan Sesquioleate Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Ceresin Dimethicone Magnesium Sulfate Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Propylene Glycol Hydrogenated Castor Oil Sodium Benzoate Parfum (Fragrance) Citronellol Geraniol Hexyl Cinnamal Linalool Benzyl Alcohol Cinnamyl Alcohol Hydroxycitronellal Limonene Amyl Cinnamal Citral Citric Acid |
Przechowywanie | Najlepiej zużyć przed końcem: data ważności i seria na opakowaniu. |
Adres zwrotny | ZIAJA Ltd Zakład Produkcji Leków sp. z o.o. 80-298 Gdańsk, ul. Jesienna 9 ziaja.com |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób użycia: Krem nanieść na skórę, delikatnie wklepać. Polecany pod makijaż, szczególnie w przypadku skóry bardzo przesuszonej. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Naturalny krem oliwkowy lekka formuła cera sucha i normalna |