Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kanokwan Zielona pasta curry 50 g
Ilość: 50 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera |
Składniki | zielone chili 30 % trawa cytrynowa czosnek sól szalotka galangal skórka z limonki kaffir kumin |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni. |
Adres zwrotny | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Zielona pasta curry. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 234 kJ / 56 kcal tłuszcz: 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g węglowodany: 4,1 g w tym cukry: 0 g błonnik: 7,5 g białko: 4,4 g sól: 12,2 g |
Przepisy | Zielone curry Danie dla 4 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 200 ml mleczka kokosowego o zawartości tłuszczu 12-14 % - 150 g filetu z kurczaka pokrojonego w cienkie plastry - 150 g mixu ulubionych warzyw (np. cukinia, marchewka, itp) pokrojonych w 1 cm kostkę - 1 łyżka sosu rybnego - 2 liście kaffiru 1. Do rondelka wlej mleczko kokosowe, dodaj 4 łyżeczki pasty i podgrzewaj przez 2 minuty, aż się rozpuści. 2. Dodaj kurczaka i zagotuj w mleczku. Dodaj 200 ml gorącej wody. Całość doprowadź do zagotowania i gotuj przez ok. 3 minuty. 3. Dodaj warzywa i liście kaffiru. Gotuj przez ok. 3 minuty. Dopraw sosem rybnym. 4. Curry podawaj z ryżem jaśminowym. |
800 g
200 g
500 g
220 g
220 g
220 g
220 g
200 g
165 g
80 g
110 g
264 ml
5 g
800 g
14 g
400 g
170 g
1.00 kg
300 g
200 g
260 g
200 g
228 g