Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kanokwan Pasta Tom Kha 50 g
Ilość: 50 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera |
Składniki | sól galangal 19 % chili cukier całkowicie utwardzony olej z nasion palmy oleistej trawa cytrynowa regulator kwasowości: kwas cytrynowy wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni. |
Adres zwrotny | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pasta Tom Kha. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 1017 kJ / 243 kcal tłuszcz: 10 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g węglowodany: 33 g w tym cukry: 6,4 g błonnik: 6,8 g białko: 1,8 g sól: 22,2 g |
Przepisy | Tom Kha Danie dla 2-3 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 200 ml mleczka kokosowego o zawartości tłuszczu 16-19 % - 100 g filetu z kurczaka pokrojonego w cienkie plastry - 3 pieczarki pokrojone w ćwiartki - 1/4 cukinii pokrojonej w 1 cm kostkę - 1 mała marchew pokrojona w plastry - 1 łyżka sosu rybnego - garść świeżych liści kolendry 1. Do garnka wlej 200 ml wody i doprowadź do wrzenia. Dodaj kurczaka, 3 łyżeczki pasty i gotuj przez 5 minut. 2. Dodaj warzywa, sos rybny i wlej mleczko kokosowe. Zagotuj i gotuj przez 5 minut. 3. Zupę podawaj z kolendrą. |
800 g
200 g
500 g
220 g
220 g
220 g
220 g
200 g
165 g
80 g
110 g
264 ml
5 g
800 g
14 g
400 g
170 g
1.00 kg
300 g
200 g
260 g
200 g
228 g