Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Tao Tao Suszone grzyby Shiitake 50 g
Ilość: 50 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano wyłącznie dla: TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00 tan-viet@tan-viet.com.pl www.tan-viet.com.pl |
Składniki | suszone grzyby Shiitake (Lentinula edodes) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 30 dni. |
Adres zwrotny | TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska tel. (+48 58) 692 90 00 tan-viet@tan-viet.com.pl www.tan-viet.com.pl |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Suszone grzyby Shitake. |
Wartości odżywcze | na 100 g produktu: Wartość energetyczna:: 1421 kJ / 340 kcal Tłuszcz:: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0 g Węglowodany:: 38 g w tym cukry:: 0 g Białko:: 7,5 g Sól:: 0,01 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Instrukcje dotyczące przyrządzenia Ogólnie Grzyby wyczyścić i moczyć w ciepłej wodzie przez co najmniej 30 minut. Zmiękczone grzyby gotować we wrzącej wodzie przez około 10 minut, odsączyć. |
Przepisy | Makaron stir-fry z Grzybami Shiitake Tao Tao (dla 4 osób) Składniki: 1 pierś z kurczaka (ok. 500 g), 200 g Makaron Chow Mein Tao Tao, 1/2 cebuli, 2 ząbki czosnku, 20 g Suszonych Grzybów Shiitake Tao Tao, 1 marchewka, 1 brokuł, 3 łyżki orzechów nerkowca (opcjonalnie), 3 łyżki Sosu Sojowego Tao Tao, 4 łyżki posiekanego szczypiorku, olej do smażenia, pieprz do smaku Sposób przyrządzania: Kurczaka i cebulę pokroić w kostkę, a makaron i grzyby Shiitake przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Marchewkę obrać i pokroić w słupki, brokuł posiekać na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzać olej, dodać cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek i smażyć 2 minuty. Dodać kurczaka i smażyć przez kolejne 3-4 minuty, wszystko doprawić sosem i pieprzem. Dodać marchewkę, grzyby Shiitake i brokuł. Wszystko smażyć przez ok. 5 minut często mieszając. Dodać ugotowany makaron i wymieszać z resztą składników. Na koniec posypać orzechami nerkowca i szczypiorkiem. Smacznego! |
200 g
125 g
800 g
200 g
500 g
220 g
220 g
220 g
220 g
200 g
165 g
80 g
110 g
264 ml
5 g
800 g
14 g
400 g
170 g
1.00 kg
300 g