KUCHNIE ŚWIATA

Kanokwan Sos tajski z bazylią 50 g

Kanokwan Sos tajski z bazylią 50 g Zobacz większe

Nazwa: Kanokwan Sos tajski z bazylią 50 g

Ilość: 50 g

Cena 5,55 zł

Cena za kilogram 111,00 zł

5,55 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów
www.decare.pl
Dodatki Zawiera: Wzmacniacze smaku
Zawiera: MSG (glutaminian)
Zalecenia dla alergików Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Ryba: Zawiera
Mleko: Zawiera
Soja: Zawiera



Produkt bezglutenowy.
Składniki bazylia 25 %
rafinowany olej palmowy
czosnek
chili
cukier rafinowany
sos RYBNY (SARDELA, sól, cukier)
bulion drobiowy w proszku (SOJA, kurczak suszony, hydrolizat białka roślinnego, białka MLEKA, wzmacniacz smaku: E635)
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
Przechowywanie Najlepiej spożyć przed: data na dole opakowania.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Adres zwrotny De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów
www.decare.pl
Kraj pochodzenia Tajlandia
Nazwa produktu uregulowana prawnie Sos tajski z bazylią.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 1315 kJ / 316 kcal
tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
węglowodany: 22 g
w tym cukry: 8,1 g
błonnik: 5,8 g
białko: 5,8 g
sól: 8,0 g
Przepisy „Aromatyczne tofu z grzybami”
Przykładowe danie dla 2-3 osób:
- Na rozgrzaną patelnię wlewamy 3 łyżki oleju.
- Wrzucamy 200 g pokrojonego w kostkę sera tofu i podsmażamy.
- Następnie kroimy w paski paprykę (100 g) oraz grzyby (ok 100 g), wszystko wrzucamy do tofu i smażymy 3-5 minut.
- Na koniec całość polewamy sosem Holy Basil i krótko dusimy, aż do wydobycia aromatu potrawy (3-5 minut).
- Podajemy z gotowanym na parze ryżem.

Opis produktu

Kanokwan Sos tajski z bazylią 50 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: