Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: House of Asia Pasta Tikka Masala średnia 50 g
Ilość: 50 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl |
Składniki | pasta pomidorowa cebula imbir 18,8 % czosnek 10 % olej słonecznikowy woda nasiona kolendry mielone 3,1 % sól regulator kwasowości: kwas cytrynowy chili mielone cukier przyprawy |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni. |
Adres zwrotny | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pasta Tikka Masala. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna: 559 kJ / 134 kcal tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g węglowodany: 14 g w tym cukry: 10 g błonnik: 4,8 g białko: 2,7 g sól: 1,25 g |
Przepisy | Tikka Masala Składniki - 50 g pasty Tikka Masala - 2 łyżki oleju - 200 g mięsa z kurczaka pokrojonego w kostkę - 70 ml wody - 4 łyżki śmietanki 36 % - 1 łyżka kolendry - 50 g ryżu lub 1 chlebek naan Przygotowanie 1. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż kurczaka. Dodaj pastę i podsmaż przez 3 minuty, a następnie wlej wodę i duś przez 5 minut. 2 Dodaj śmietankę, wymieszaj całość i doprowadź do wrzenia. 3 Podawaj z ugotowanym ryżem lub chlebkiem naan oraz kolendrą. |
House of Asia Pasta Tikka Masala średnia 50 g
Tikka masala to kremowy, aromatyczny sos na bazie imbiru i czosnku z nasionami kolendry.
800 g
200 g
500 g
220 g
220 g
220 g
220 g
200 g
165 g
80 g
110 g
264 ml
5 g
800 g
14 g
400 g
170 g
1.00 kg
300 g
200 g
260 g
200 g
228 g