Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-09 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Środa 2024-05-15 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: House of Asia Makaron Mie gniazda pszenny 200g
Ilość: 200 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka PSZENNA 88 % woda ŻÓŁTKO JAJA w proszku 1 % sól regulatory kwasowości: węglany potasu, węglany sodu |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed, numer partii: na opakowaniu. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni. |
Adres zwrotny | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron Mie - pszenny jajeczny typu noodle w formie gniazd. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu przed przygotowaniem: wartość energetyczna: 1609 kJ / 379 kcal tłuszcz: 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g węglowodany: 78 g w tym cukry: 2,2 g białko: 12 g sól: 0,59 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5 minut. |
Przepisy | Makaron pszenny z krewetkami w sosie teriyaki Składniki - 100 g Makaronu pszennego gniazda - 100 g Sosu teriyaki - 2 łyżeczki Pasty z czosnku lub 2-3 ząbki czosnku drobno posiekane - 1 łyżeczka Sezamu czarnego - 12 krewetek tygrysich 16/20 - 1/2 marchewki pokrojonej w słupki - 1 mała cebula drobno pokrojona - 1 papryczka chili drobno posiekana - 1 łyżka posiekanego szczypiorku - Czarny pieprz do smaku - 3 łyżki oleju Przygotowanie 1. Makaron przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. 2. Do rozgrzanego woka wlej olej, podsmaż cebulę z pastą z czosnku, papryczką chili, dodaj krewetki, marchewkę i smaż przez około 1-2 minuty. Pod koniec dodaj ugotowany makaron, szczypiorek, sos teriyaki i całość wymieszaj. 3. Gotowe danie posyp sezamem i dopraw do smaku czarnym pieprzem. |
House of Asia Makaron Mie gniazda pszenny 200g
800 g
200 g
500 g
220 g
220 g
220 g
220 g
200 g
165 g
80 g
110 g
264 ml
5 g
800 g
14 g
400 g
170 g
1.00 kg
300 g
200 g
260 g
200 g
228 g