KUCHNIE ŚWIATA

House of Asia Pasta Kung Pao 50 g

House of Asia Pasta Kung Pao 50 g Zobacz większe

Nazwa: House of Asia Pasta Kung Pao 50 g

Ilość: 50 g

Cena 6,25 zł

Cena za kilogram 125,00 zł

6,25 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Dodatki Zawiera: Barwniki
Zalecenia dla alergików Sezam: Zawiera
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki woda
cukier kokosowy
czosnek
cukier
sos SOJOWY (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier)
olej SEZAMOWY
imbir
sól
skrobia modyfikowana
ocet ryżowy
cebula w proszku
chili w proszku 1,6 %
barwniki: karmel
ekstrakt z papryki; przyprawy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
substancja zagęszczająca: guma celulozowa
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
Adres zwrotny De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Kraj pochodzenia Tajlandia
Nazwa produktu uregulowana prawnie Pasta do Kung Pao.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 935 kJ / 222 kcal
tłuszcz: 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
węglowodany: 38 g
w tym cukry: 28 g
błonnik: 4,7 g
białko: 2,6 g
sól: 6,3 g
Przepisy Kurczak Kung Pao

Składniki
- 50 g pasty do Kung Pao
- 200 g ryżu jaśminowego
- 200 g mięsa z kurczaka
- 1 cebula drobno pokrojona
- 2 jajka
- 5 łyżki szczypiorku
- 2 łyżki orzeszków ziemnych prażonych
- 2 łyżki oleju

Przygotowanie
1. W misce rozmieszaj jajka.
2. W woku rozgrzej olej i podsmaż pokrojonego w kostkę kurczaka przez 2-3 min. Dodaj cebulę i orzeszki, wlej jajka i wymieszaj je ze wszystkimi składnikami. Dodaj pastę i wodę. Wymieszaj i zagotuj.
3. Podawaj z ugotowanym ryżem, posypane szczypiorkiem.

Opis produktu

House of Asia Pasta Kung Pao 50 g
Kung Pao danie o wyrazistym, pikantno-słodkim smaku, przełamanym lekką kwasowością oraz chrupkością orzechów ziemnych. Podawaj z mięsem lub tofu.

30 inne produkty w tej samej kategorii: