Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kanokwan Pasta Pad Thai 72 g
Ilość: 72 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera Ryba: Zawiera |
Składniki | cukier szalotka 15 % sos RYBNY 15 % (ekstrakt ANCHOIS, sól, cukier) olej palmowy czosnek 10 % ocet spirytusowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni. |
Adres zwrotny | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pasta Pad Thai. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 1118 kJ / 265 kcal tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g węglowodany: 52 g w tym cukry: 44 g błonnik: 0,9 g białko: 1,8 g sól: 4,8 g |
Przepisy | Pad Thai Dla 2 osób Czas 25 minut Składniki: - 100 g makaronu ryżowego o szerokości 5,7 lub 10 mm - 50 g tofu pokrojonego w 1 cm kostkę - 150 g surowych, obranych krewetek (i/lub kurczaka) - 2 jajka - 100 g kiełków z fasoli mung - dymka do dekoracji - 1 łyżka kruszonych orzeszków ziemnych bez soli - 2 łyżki oleju do smażenia 1. Makaron namocz w ciepłej wodzie przez 15-20 minut. Odsącz. 2. Na patelni rozgrzej olej i usmaż tofu na lekko żółty kolor. Dodaj krewetki i smaż przez minutę. 3. Odsuń wszystkie składniki na bok patelni i na środek wbij jajka. Pozwól im się delikatnie ściąć i delikatnie je zamieszaj. Dodaj pastę i wymieszaj wszystkie składniki. 4. Dodaj na patelnię makaron i całość smaż mieszając, do czasu aż makaron będzie ugotowany. 5. Zdejmij z ognia i dodaj kiełki, orzeszki, dymkę. Wszystko razem wymieszaj. Możesz podać z limonką i chili w płatkach. |
200 g
125 g
800 g
200 g
500 g
220 g
220 g
220 g
220 g
200 g
165 g
80 g
110 g
264 ml
5 g
800 g
14 g
400 g
170 g
1.00 kg
300 g
200 g