MAKARON

Makaron jajeczny nitki z kurkumą

Makaron jajeczny nitki z kurkumą Zobacz większe

Nazwa: Makaron jajeczny nitki z kurkumą

Ilość: 250 g

Cena 2,28 zł

Cena za kilogram 9,12 zł

2,28 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
Makarony Polskie SA
ul. Podkarpacka 15a
35-082 Rzeszów
Składniki Mąka z PSZENICY zwyczajnej, masa JAJOWA pasteryzowana (9%), kurkuma (0,1%).
Przechowywanie Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu
Adres zwrotny Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
Makarony Polskie SA
ul. Podkarpacka 15a
35-082 Rzeszów
Przygotowanie i stosowanie Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać.
Adres dystrybutora Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
Makarony Polskie SA
ul. Podkarpacka 15a
35-082 Rzeszów
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM Makaron jajeczny z kurkumą 250g
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza produktu w 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1558 kJ / 367 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 2.0 g
Tłuszcze nasycone: 0.7 g
Węglowodany: 75 g
Cukry: 2.4 g
Błonnik: 2.5 g
Białko: 12 g
Sól: 0.02 g

Opis produktu

Makaron jajeczny nitki z kurkumą

30 inne produkty w tej samej kategorii: