Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Vegeta Natur Mieszanka przyprawowa do pieczonej kaczki 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Może zawierać mąkę pszenną, mleko, jaja i seler. |
Składniki | sól morska czosnek 25,3% cukier majeranek 10% słodka papryka 7,8% ostra papryka czarny pieprz 3,5% kolendra gałka muszkatołowa skrobia kukurydziana liść laurowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska +48 22 427-30-10 e-mail: podravka@podravka.pl www.vegeta.pl |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa do pieczonej kaczki |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu Wartość energetyczna : 1024 kJ/244 kcal tłuszcz : 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g węglowodany : 39 g w tym cukry : 36 g błonnik : 15 g białko : 8,1 g sól : 31,6 g |
Przepisy | Pieczona pierś z kaczki w przyprawach Składniki: 2 piersi kaczki, Vegeta Natur do pieczonej kaczki, 4 łyżki oleju roślinnego, sparzona skórka z pomarańczy Sposób przygotowania: 1. Pierś kaczki opłukać, osuszyć. Naciąć skórę piersi kaczki, Vegetę Natur wymieszać z olejem, dodać sparzoną skórkę pomarańczy i zamarynować mięso. Odstawić na min. 60 minut w chłodne miejsce. 2. Na rozgrzanej patelni piersi kaczki ułożyć od strony skóry i smażyć aż osiągną złoty kolor. Przewrócić na drugą stronę i smażyć ok. 3 min. Przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego olejem, piec w nagrzanym piekarniku w temp. 160°C ok. 20 min. Wskazówka: Podawać z ulubionymi dodatkami. |
20 g
20 g
80 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g