Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Warzywko Przyprawa warzywna do potraw uniwersalna 200 g
Ilość: 200 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | PODRAVKA d.d. A. Starĉevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja |
Dodatki | Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera Gluten: Nie zawiera |
Składniki | sól warzywa suszone 15,1% (pasternak, marchew, cebula, czosnek, natka pietruszki, pomidory, liście SELERA, papryka) wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disodowy) cukier hydrolizat białka roślinnego ekstrakt drożdżowy przyprawy barwnik (ryboflawina) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze otoczenia. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska +48 22 427-30-10 podravka@podravka.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przyrządzania: Dodać 1-2 łyżki Warzywka na 1 litr wywaru, a do sosów i innych dań według własnych upodobań. Po użyciu Warzywka większość potraw nie wymaga dosalania. |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa warzywna do potraw uniwersalna |
Wartości odżywcze | w 100 g: Wartość energetyczna: : 490 kJ/116 kcal tłuszcz : 0,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,3 g węglowodany : 19 g w tym cukry : 15 g błonnik : 3,4 g białko : 6,9 g sól : 67 g |
Przepisy | Zapiekane kolorowe warzywa Składniki potrawy: 1 koper włoski, 100 g małych pomidorków, 1 cukinia, 100 g zielonych szparagów, ½ szklanki zielonych oliwek Podravka, 150 g liści szpinaku, 3 jajka, 4 łyżki śmietany, 1 łyżka Warzywka, 3 łyżki masła, 40 g tartego sera, oliwa z oliwek. Przygotowanie: Koper włoski oczyścić i pokroić na cząstki, krótko podsmażyć na oliwie z oliwek. Cukinię pokroić w plastry. Dodać razem ze szparagami do kopru, zamieszać i lekko podsmażyć. Na koniec dodać przekrojone na ćwiartki małe pomidorki i liście szpinaku. Doprawić Warzywkiem. Śmietanę zmieszać z jajkami i tartym serem. Zalać warzywa, wymieszać i krótko podsmażyć. Przed podaniem posypać natką pietruszki i dodać zielone oliwki Podravka. Smacznego! |
20 g
20 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g