Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kucharek Smak Wiosny Przyprawa do potraw 175 g
Ilość: 175 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie Zdrój Polska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Zawiera Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: gorczycę, mleko (łącznie z laktozą), jaja, soję i gluten, które są używane w zakładzie. |
Składniki | sól warzywa suszone 15,5%: marchew, cebula, pasternak, natka pietruszki (1,8%), liście kopru (1,6%), seler, por, szczypiorek (0,1%), kapusta, korzeń pietruszki, papryka słodka, pomidor, czosnek wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe cukier skrobia pieprz czarny (0,2%) olej rzepakowy barwnik: ryboflawina |
Przechowywanie | Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie Zdrój Polska tel./fax: + 48 32 / 47 33 833 www.prymatgroup.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: Do zup, bulionów i sosów pieczeniowych dodać 1 łyżeczkę (5 g) na ¼ litra zagotować. Do dań gotowanych z mięs, warzyw i ryb oraz smażonych i grillowanych, jak również do dań podawanych na zimno (sałatki, pasty) dodawać w trakcie przygotowania potraw w ilości według własnych upodobań kulinarnych. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do potraw |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: wartość energetyczna : 519 kJ wartość energetyczna : 124 kcal tłuszcz : 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g węglowodany : 17 g w tym cukry: 13 g białko : 12 g sól: 59,1 g |
Przepisy | Sałatka ze szparagów i wędzonego łososia Składniki dla 4 osób: - 200 g makaronu penne - 300 g zielonych szparagów - 100 g zielonego groszku w zalewie - 100 g wędzonego łososia norweskiego - 50 g pomidorków koktajlowych - 2 czerwone cebule Sos: - 2 łyżeczki Przyprawy do potraw Kucharek Smak Wiosny - 150 ml oliwy z oliwek - 1 łyżka Musztardy sarepskiej Prymat - sok z ½ cytryny Sposób przygotowania: Makaron ugotować i odstawić do ostygnięcia. Szparagi umyć, odciąć zdrewniałe końcówki i gotować przez ok. 3 minuty we wrzącej wodzie z dodatkiem soli i cukru. Wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszać i odstawić na chwilę. Ugotowane szparagi pokroić na mniejsze kawałki, dodać odsączony groszek, pokrojonego w paski łososia, pokrojone na połówki pomidorki oraz pokrojone w piórka cebule. Wszystko połączyć z wystudzonym makaronem penne. Tak przygotowaną sałatkę polać przygotowanym wcześniej sosem. Można również dodać mały pęczek rukoli i całość udekorować świeżą natką pietruszki. Więcej przepisów na: www.kucharek.pl Tysiące przepisów znajdziesz na: www.DoradcaSmaku.pl |
20 g
20 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g