MIESZANKI PRZYPRAW

Kamis Kuchnia japońska Mieszanka przyprawowa udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym 15 g

Kamis Kuchnia japońska Mieszanka przyprawowa udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym 15 g Zobacz większe

Nazwa: Kamis Kuchnia japońska Mieszanka przyprawowa udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym 15 g

Ilość: 15 g

Cena 2,89 zł

Cena za kilogram 192,67 zł

2,89 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Sezam: Zawiera
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera



Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler.
Składniki przyprawy (SEZAM (12 %), chili płatki, czosnek, cebula, mak, imbir, pieprz czarny, pieprz cayenne)
sól morska
skórka pomarańczowa
cukier trzcinowy
papryka czerwona
sos SOJOWY w proszku (5 %) (maltodekstryna, sól, SOJA, PSZENICA)
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Adres zwrotny McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Kraj pochodzenia Polska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Mieszanka przyprawowa.
Wartości odżywcze Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1214 / 290 (kJ / kcal)
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 17 g
Białko: 8,8 g
Sól: 21,4 g

Opis produktu

Kamis Kuchnia japońska Mieszanka przyprawowa udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym 15 g
Pełna smaku umami, znana z nieoczywistych połączeń i przede wszystkim prosta. Kuchnia japońska zaskoczy Cię różnorodnością aromatów i łatwością przyrządzania dań. Dzięki mieszance przypraw Kamis Kuchnia Japońska w łatwy i szybki sposób przygotujesz pikantny makaron udon, słodko-słone szaszłyki yakitori czy pełną umamicznych smaków zupę udon. Czy wiesz, że... Gdy udon podawany jest w zupie, to makaron je się pałeczkami, a bulion wypija potem prosto z naczynia? Makaron udon przygotujesz w 20 min! Poczuj smak Japonii!

30 inne produkty w tej samej kategorii: