Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Galeo Przyprawa do bigosu i dań z kapusty 16 g
Ilość: 16 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Dodatki | Nie zawiera: Dodatek MSG |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten. |
Składniki | sól marchew cukier gorczyca biała kminek kolendra papryka słodka czosnek granulowany chili tymianek ziele angielskie owoc jałowca |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mieszanka przyprawowa. |
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza 100 g produktu Średnia wartość odżywcza 1 łyżeczka (około 3 g) Wartość energetyczna: 893/214 (kJ/kcal) 27/6 (kJ/kcal) Tłuszcz: 6,3 g 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g 0 g Węglowodany: 23 g 0,7 g w tym cukry: 22 g 0,7 g Białko: 8,5 g 0 g Sól: 42,5 g 1,3 g |
Przepisy | Bigos staropolski Danie dla 8 osób Czas przygotowania: ok. 5 godz. 2 kg kiszonej kapusty 600 g żeberek 600 g wołowiny 300 g kiełbasy 50 g suszonych śliwek 100 g suszonych grzybów wino czerwone wytrawne 2 łyżki stołowe przyprawy do bigosu Kapustę odcisnąć, posiekać, zalać wrzątkiem i gotować bez przykrycia. Jeżeli będzie za kwaśna, odlać część płynu i uzupełnić wodę. Grzyby zalać niewielką ilością wody i ugotować. Mięso upiec. Do kapusty dodać pokrojone w kostkę mięso, kiełbasę, grzyby wraz z wywarem, śliwki, Przyprawę i gotować na małym ogniu 2-3 godziny często mieszając. Dodać kilka łyżek wina. Odstawić na 1 dzień. Bigos podawać na ciepło z chlebem. |
20 g
20 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g