MIESZANKI PRZYPRAW

Knorr Przyprawa do gyrosa 23 g

Obniżka! Knorr Przyprawa do gyrosa 23 g Zobacz większe

Nazwa: Knorr Przyprawa do gyrosa 23 g

Ilość: 23 g

NASZA CENA! 2,27 zł
do 2024-03-09

Cena za kilogram 98,70 zł

2,27 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera



Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja i seler.
Składniki sól
czosnek* (15%)
papryka* (12%)
cukier
ziarna GORCZYCY (8,2%)
tymianek*
kolendra (4,2%)
pieprz cayenne (3,6%)
nasiona kozieradki
rozmaryn (3,6%)
olej słonecznikowy
pieprz
*Warzywa uprawiane w sposób zrównoważony
Przechowywanie Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134
02-305 Warszawa
Infolinia: 801 109 387
Przygotowanie i stosowanie Podstawowy sposób użycia: Dodaj 1 łyżeczkę (5 g) przyprawy na każde 100 g mięsa.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Przyprawa do gyrosa
Wartości odżywcze 100 g przyprawy
Energia: 1080 kJ/258 kcal
Tłuszcz : 11 g
w tym kwasy nasycone : 2,3 g
Węglowodany : 28 g
w tym cukry : 13 g
Błonnik : 13 g
Białko : 9,5 g
Sól : 30,2 g
Przepisy Gyros w tortilli

Składniki:
- 400 g piersi z kurczaka
- 4 placki tortilli pszennej
- 3 łyżki oleju roślinnego
- 3 łyżki Przyprawy do gyrosa Knorr

Sposób przygotowania:
1. Pokrojone w paseczki piersi kurczaka pomieszaj z Przyprawą do gyrosa Knorr i olejem. Mięso obsmaż na patelni.
2. Podsmażonego kurczaka zawiń w placek tortilli.

Wskazówka: Do zawijania tortilli z mięsem możesz dodać sałatkę z kapusty pekińskiej, chili i ogórka konserwowego z dipem z majonezu i Sosu czosnkowego Knorr.

Opis produktu

Knorr Przyprawa do gyrosa 23 g
Przyprawa do gyrosa Knorr to połączenie kuchni arabskiej i śródziemnomorskiej. Kompozycja 100% naturalnych ziół i przypraw zawiera m.in. paprykę, gorczycę, kolendrę i pieprz cayenne.

30 inne produkty w tej samej kategorii: