Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat Sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Składniki | pomidory suszone (55,8 %) czosnek (24 %) bazylia (5 %) sól oregano |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat Sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią - suszona mieszanka przyprawowa. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1273 kJ / 302 kcal Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 49 g w tym cukry: 6,8 g Białko: 14 g Sól: 4,9 g |
Przepisy | Penne z fasolką szparagową 4 porcje, 30 min Składniki: - 200 g makaronu penne, - 300 g zielonej fasolki szparagowej, - 2 łyżki masła, - 4 łyżki płatków migdałowych, - 8 pomidorów koktajlowych, - 1/2 słoika Zielonych oliwek Smak, - 1 łyżka Kaparów Smak, - 4 łyżki tartego sera parmezan, - 1/2 szklanki oliwy z oliwek, - 2 łyżki Suszonych pomidorów z czosnkiem i bazylią Prymat, - 4 gałązki świeżej bazylii, - do smaku: Sól morska, Pieprz czarny Prymat. Sposób przygotowania: Makaron ugotować w osolonej wodzie al dente. Z fasolki odciąć końcówki i pokroić na mniejsze kawałki. Gotować do miękkości w drugim garnku w osolonej wodzie z 1 łyżką oliwy. Odcedzić i wymieszać z masłem. Na rozgrzanej patelni uprażyć płatki migdałów na złoty kolor. Następnie dodać przekrojone na połówki pomidory, oliwki, kapary i oliwę. Doprawić suszonymi pomidorami z czosnkiem i bazylią. Smażyć razem przez ok. 3 min. Ugotowany makaron, fasolkę i dodatki z patelni przełożyć do większego naczynia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i wymieszać. Przełożyć na talerze i posypać parmezanem. Udekorować listkami świeżej bazylii. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
20 g
20 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g
30 g
30 g
30 g