Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Pieprz zielony ziarnisty 12 g
Ilość: 12 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pieprz zielony ziarnisty. |
Przepisy | Roladki z rostbefu z czerwonym pesto 4 porcje, 45 min Składniki: - 500 g rostbefu, - 3 łyżki Musztardy delikatesowej Prymat, - 6 sztuk suszonych pomidorów, - 1 ząbek czosnku, - 1 garść orzeszków pinii, - 6 ziaren Pieprzu zielonego ziarnistego Prymat, - 3 łyżki startego parmezanu, - 1 garść rukoli, - do smaku: Sól morska, Pieprz kolorowy Prymat. Marynata: - 1/3 szklanki oliwy, - 2 posiekane ząbki czosnku, - 3 łyżki sosu sojowego, - 1 łyżka sosu Worcestershire, - 1 łyżka Musztardy delikatesowej Prymat. Sposób przygotowania: Składniki marynaty połączyć i wymieszać. Oczyszczone mięso zalać marynatą i pozostawić na noc w lodówce. Mięso wyjąć z marynaty i piec 30 minut w piekarniku nagrzanym do 220°C. Przygotować pesto. Suszone pomidory, czosnek, orzeszki pinii, parmezan i pieprz zielony zmiksować w blenderze na gęsty krem. Jeśli pesto jest za rzadkie, dodać łyżkę parmezanu. Mięso po upieczeniu dobrze schłodzić i pokroić na cienkie plasterki. Każdy plasterek posmarować musztardą i pesto. Kłaść po 2-3 listki rukoli, zwijać w roladki, jeśli trzeba, spiąć wykałaczką. Całość doprawić solą morską i świeżo mielonym pieprzem kolorowym. Podawać z grzankami. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
15 g
20 g
20 g
20 g
20 g
20 g
18 g
15 g
20 g
20 g
16 g
15 g
15 g
15 g
50 g
29 g
20 g
40 g
47 g
50 g
15 g
20 g
20 g
15 g
20 g
70 g