Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: FRoSTA Ciasto francuskie z masłem 450 g
Ilość: 450 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska, www.instagram.com/frosta_pl |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: Wzmacniacze smaku Nie zawiera: Aromaty |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka pszenna woda masło sól |
Przechowywanie | Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk z boku kartonika. Przechowywanie w domu: * (-6°C): 4 dni ** (-12°C): 3 tygodnie *** (-18°C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. |
Adres zwrotny | FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska, www.instagram.com/frosta_pl |
Przygotowanie i stosowanie | Przygotowanie jednego opakowania: Porcję ciasta wyjmij do rozmrożenia (około 10 minut). Nagrzej piekarnik do 210°C. Formuj i nadziewaj jeszcze chłodne ciasto. Przygotowane ciasto ułóż na zimnej blasze na papierze do pieczenia (nie polecamy folii aluminiowej). Piecz przez 12 minut - ciasto bez nadzienia, 20 minut - z nadzieniem, 30 minut - duże ciasto z nadzieniem np. rolada, strucel. |
Adres dystrybutora | FRoSTA Sp. z o.o. ul. Witebska 63 85-778 Bydgoszcz Polska |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ciasto francuskie. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna : 1412 kJ / 337 kcal Tłuszcz : 17,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 11,4 g Węglowodany : 39,3 g - w tym cukry : 0,7 g Białko : 5,9 g Sól : 0,7 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Piekarnik: Wyjmij porcję ciasta do rozmrożenia (na około 10 minut). Rozgrzej piekarnik do 210°C. Formuj i nadziewaj jeszcze chłodne ciasto. Przygotowane ciasto ułóż na zimnej blasze na papierze do pieczenia (nie polecamy folii aluminiowej). Piecz przez 12 minut - ciasto bez nadzienia, 20 minut - ciasto z nadzieniem, 30 minut - duże ciasto z nadzieniem np. rolada, strudel. |
450 g
280 g
250 g
450 g
450 g
450 g
270 g
450 g
450 g
450 g
450 g
450 g
500 g
400 g
400 g
450 g
300 g
300 g
600 g
599 g