INNE DANIA GOTOWE

FRoSTA Ciasto francuskie z masłem 450 g

FRoSTA Ciasto francuskie z masłem 450 g Zobacz większe

Nazwa: FRoSTA Ciasto francuskie z masłem 450 g

Ilość: 450 g

Cena 16,94 zł

Cena za kilogram 37,64 zł

16,94 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta FRoSTA sp. z o.o.,
ul. Witebska 63,
85-778 Bydgoszcz,
Polska
www.frosta.pl,
info@frosta.pl
www.facebook.com/frosta.polska,
www.instagram.com/frosta_pl
Dodatki Nie zawiera: Barwniki
Nie zawiera: Wzmacniacze smaku
Nie zawiera: Aromaty
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki mąka pszenna
woda
masło
sól
Przechowywanie Przechowując poniżej -18°C najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk z boku kartonika.
Przechowywanie w domu:
* (-6°C): 4 dni
** (-12°C): 3 tygodnie
*** (-18°C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika).

Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Adres zwrotny FRoSTA sp. z o.o.,
ul. Witebska 63,
85-778 Bydgoszcz,
Polska
www.frosta.pl,
info@frosta.pl
www.facebook.com/frosta.polska,
www.instagram.com/frosta_pl
Przygotowanie i stosowanie Przygotowanie jednego opakowania:
Porcję ciasta wyjmij do rozmrożenia (około 10 minut). Nagrzej piekarnik do 210°C. Formuj i nadziewaj jeszcze chłodne ciasto. Przygotowane ciasto ułóż na zimnej blasze na papierze do pieczenia (nie polecamy folii aluminiowej). Piecz przez 12 minut - ciasto bez nadzienia, 20 minut - z nadzieniem, 30 minut - duże ciasto z nadzieniem np. rolada, strucel.
Adres dystrybutora FRoSTA Sp. z o.o.
ul. Witebska 63
85-778 Bydgoszcz
Polska
Kraj pochodzenia Niemcy
Nazwa produktu uregulowana prawnie Ciasto francuskie. Produkt głęboko mrożony.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 1412 kJ / 337 kcal
Tłuszcz : 17,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 11,4 g
Węglowodany : 39,3 g
- w tym cukry : 0,7 g
Białko : 5,9 g
Sól : 0,7 g
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Piec w piekarniku
Od postaci zamrożonej
Piekarnik: Wyjmij porcję ciasta do rozmrożenia (na około 10 minut). Rozgrzej piekarnik do 210°C. Formuj i nadziewaj jeszcze chłodne ciasto. Przygotowane ciasto ułóż na zimnej blasze na papierze do pieczenia (nie polecamy folii aluminiowej). Piecz przez 12 minut - ciasto bez nadzienia, 20 minut - ciasto z nadzieniem, 30 minut - duże ciasto z nadzieniem np. rolada, strudel.

Opis produktu

FRoSTA Ciasto francuskie z masłem 450 g

20 inne produkty w tej samej kategorii: