Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Przyprawa do pikantnego kurczaka 23 g
Ilość: 23 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | sól cukier cebula* (14%) czosnek* (8,6%) pieprz cayenne (6,8%) papryka* (2,7%) sok z cytryny (0,9%) ekstrakt z papryki kumin kolendra *Warzywa uprawiane w sposób zrównoważony |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Podstawowy sposób użycia: dodaj 1 łyżeczkę (5 g) Przyprawy do pikantnego kurczaka na każde 100 g przygotowywanego mięsa. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do pikantnego kurczaka |
Wartości odżywcze | 100 g przyprawy Energia: 902 kJ/214 kcal Tłuszcz : 2,9 g w tym kwasy nasycone : 0,5 g Węglowodany : 41 g w tym cukry : 26 g Błonnik : 5,5 g Białko : 4 g Sól : 40,7 g |
Przepisy | Pieczone pałki z kurczaka Składniki: - 1,5 kg podudzi z kurczaka - 50 ml oleju - 1 opakowanie Przyprawy do pikantnego kurczaka Knorr Sposób przygotowania: 1. Kurczaka natrzyj marynatą przygotowaną z oleju i Przyprawy do pikantnego kurczaka Knorr. Pozostaw w chłodnym miejscu na co najmniej parę godzin. 2. Piecz w nagrzanym do 190°C piekarniku przez około 50 minut, co jakiś czas polewając mięso wytapiającym się tłuszczem. Tak pieczone udka będą miały chrupiącą skórkę z zewnątrz, a jednocześnie będą soczyste w środku. Wskazówka: Do marynaty możesz dodać swoje ulubione świeże zioła lub otartą skórkę z cytryny. |
20 g
20 g
80 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g