Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Przyprawa do wołowiny 23 g
Ilość: 23 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | sól czosnek* (35%) cukier papryka* (3,6%) olej słonecznikowy pieprz biały *Warzywa uprawiane w sposób zrównoważony |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Podstawowy sposób użycia: dodaj 1 łyżeczkę (5 g) Przyprawy do wołowiny na każde 100 g przygotowywanego mięsa. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do wołowiny |
Wartości odżywcze | 100 g przyprawy Energia: 953 kJ/227 kcal Tłuszcz : 3,7 g w tym kwasy nasycone : 0,4 g Węglowodany : 43 g w tym cukry : 19 g Błonnik : 3,3 g Białko : 5,7 g Sól : 39,2 g |
Przepisy | Stek wołowy Składniki: - 4 steki z rostbefu - 1 łyżka Przyprawy do wołowiny Knorr - sok z 1 pomarańczy - 30 ml tequili - 1 posiekana papryczka chili - garść świeżej kolendry - 2 łyżki oliwy z oliwek Sposób przygotowania: 1. W miseczce wymieszaj Przyprawę do wołowiny Knorr, tequilę, sok, oliwę, chili i kolendrę. Powstałą marynatą dokładnie posmaruj wołowe steki. 2. Zamarynowane mięso połóż na dobrze rozgrzanym grillu na ok. 10-15 minut, odwracając je co jakiś czas. Czas smażenia jest zależny od tego, jak mocno wysmażoną wołowinę lubisz. Wskazówka: Grillując wołowinę, smaruj ją co jakiś czas pozostałą w misce marynatą. Gotowe danie udekoruj gałązką rozmarynu. |
20 g
20 g
80 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g