Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Goździki z Indonezji 10 g
Ilość: 10 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja, seler i gorczycę. |
Składniki | 100% goździki całe z Indonezji |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Odwiedź: www.przepisy.pl Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Goździki z Indonezji |
Przepisy | Wołowina Rendang Składniki: - 1 kg wołowiny, np. karkówki lub rostbefu - 3 szalotki - 5 ząbków czosnku - 3 Goździki z Indonezji Knorr - 3-4 papryczki chili - 1 łyżeczka Gałki muszkatołowej Knorr - imbir 5 cm - galangal 2,5 cm - 6 liści limonki kaffir - 3 szt. trawy cytrynowej - 600 ml mleczka kokosowego - 1 duży kawałek kory cynamonu Sposób przygotowania: 1. Galangal, starty imbir, czosnek, chili i szalotkę zmiksuj blenderem ze szklanką wody, tworząc pastę. 2. W garnku z żeliwnym dnem upraż cynamon i Goździki Knorr - jak zaczną pachnieć, dodaj pastę i smaż, aż zacznie silnie pachnieć i karmelizować się. Dodaj pokrojone w 3 cm kostkę mięso, mleko kokosowe, liście limonki, przekrojone na pół kawałki trawy cytrynowej. Zagotuj, przykryj, duś pod przykryciem ok. 2 godz., by sos zgęstniał i zmienił kolor z żółtego na ciemnobrązowy. 3. Danie podawaj z ryżem. Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
15 g
50 g
30 g