Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Przyprawa do gulaszu 23 g
Ilość: 23 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Zawiera Może zawierać gluten (zboża), mleko, jaja i seler. |
Składniki | sól czosnek (22%) papryka* (13%) kolendra (8%) cukier mielona GORCZYCA rozmaryn (5%) majeranek (4%) pieprz (3,6%) pieprz cayenne ziele angielskie cebula* goździki *Warzywa uprawiane w sposób zrównoważony |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 |
Przygotowanie i stosowanie | Podstawowy sposób użycia: dodaj 1 łyżeczkę (5 g) przyprawy na każde 100 g przygotowywanego mięsa. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Przyprawa do gulaszu |
Wartości odżywcze | 100 g przyprawy Energia: 1051 kJ/251 kcal Tłuszcz : 7,5 g w tym kwasy nasycone : 1,7 g Węglowodany : 34 g w tym cukry : 15 g Błonnik : 14 g Białko : 9,7 g Sól : 24,7 g |
Przepisy | Gulasz galicyjski z pieczarkami Składniki: - 1 kg wieprzowiny pokrojonej w grubą kostkę - 2 marchewki pokrojone w półplastry - 3 cebule pokrojone w kostkę - 400 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki - 3 łyżki (50 g) koncentratu pomidorowego - 2 łyżki mąki - po gałązce posiekanego rozmarynu i tymianku - 3 ziarna jałowca - 1 opakowanie Przyprawy do gulaszu Knorr - 3 liście laurowe - 3 łyżki oleju - 2 łyżki masła Sposób przygotowania: 1. Mięso oprósz Przyprawą do gulaszu Knorr i obsmaż na rozgrzanym tłuszczu. Przełóż do garnka, zalej litrem wody i dodaj koncentrat pomidorowy. Całość duś ok. 20 minut. 2. Na patelni podsmaż cebulę, marchew i pieczarki. Dodaj masło, poczekaj aż się rozpuści, a następnie dodaj mąkę. Całość przełóż do garnka z mięsem i dokładnie rozmieszaj. Dodaj zioła i przyprawy. Wszystko razem gotuj kolejne 20 minut do momentu, aż mięso będzie miękkie. Wskazówka: Do gulaszu możesz użyć innych rodzajów mięsa, na przykład jagnięciny lub wołowiny. |
20 g
80 g
20 g
70 g
50 g
10 g
20 g
100 g
25 g
25 g
30 g
10 g
20 g
20 g
20 g
15 g
20 g
20 g
30 g
30 g
24 g
45 g
170 g
75 g
25 g
19 g
18 g