Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Kmin rzymski mielony 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kmin rzymski mielony. |
Przepisy | Gulasz wołowy z kaszą jęczmienną 4 porcje, 60 min Składniki: - 600 g mięsa wołowego, - 3 białe cebule, - 2 ząbki czosnku, - 1 puszka krojonych pomidorów pelati, - 2 czerwone papryki, - 1 zielona papryka, - 500 ml Rosołu wołowego Kucharek, - 1 szklanka czerwonego wytrawnego wina, - 200 g kaszy jęczmiennej, - 1 pęczek natki pietruszki, - olej rzepakowy, - 1 łyżka Kminu rzymskiego mielonego Prymat, - po 2 łyżeczki Majeranku suszonego, Papryki słodkiej mielonej Prymat, - do smaku: Pieprz czarny grubo mielony, Sól morska Prymat. Sposób przygotowania: Cebule posiekać w drobną kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę, papryki pokroić w cienkie paski. Mięso umyć i oczyścić oraz pokroić na małe kawałki. Do rondla z rozgrzanym olejem rzepakowym wrzucić cebulę, czosnek i zeszklić. Następnie dodać mięso i dusić pod przykryciem. Do garnka dołożyć pokrojone papryki, pomidory pelati z zalewą, rosół i przyprawy. Dodać wino i całość dusić na wolnym ogniu do momentu, aż mięso będzie miękkie. Gulasz doprawić do smaku, posypać listkami natki pietruszki. Podawać z ugotowaną kaszą jęczmienną. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
15 g
50 g
30 g