Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
10:30-12:30![]() |
16:30-18:00![]() |
||||
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Appetita Papryka ostra mielona 20 g
Ilość: 20 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać gluten, gorczycę, seler, soję, mleko i jaja. |
Składniki | Papryka ostra mielona. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Papryka ostra mielona |
Przepisy | Pikantna rolada z boczku Przygotuj: 1 kg boczku surowego bez kości, 4 łyżki soli, 8 łyżek cukru brązowego, 4 łyżki musztardy sarepskiej, 10 łyżek siekanej natki pietruszki Wymieszaj natkę pietruszki z 3 łyżkami ostrej papryki, musztardą, solą i cukrem oraz natrzyj tym wewnętrzną stronę boczku. Odstaw do lodówki na 3 godziny. Zroluj boczek tak, by zamknąć przyprawy w środku. Zwiąż sznurkiem i piecz w temperaturze 160°C przez ok. 1,5 godziny. Odstaw do ostygnięcia. Podaj pokrojony w plastry. Produkty Appetita: - Papryka ostra mielona Kulinarnych inspiracji szukaj na www.domowesekrety.pl |
18 g
22 g
35 g
35 g
15 g
4 g
20 g
55 g
20 g
20 g