Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Knorr Papryka wędzona w Hiszpanii 18 g
Ilość: 18 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Może zawierać gluten (zboża), jaja, mleko, seler i gorczycę. |
Składniki | 100% papryki* wędzonej w Hiszpanii *Papryka z upraw zrównoważonych |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Papryka wędzona z Hiszpanii. |
Przepisy | Gulasz warzywny Składniki: - 200 g czerwonej soczewicy - 1 puszka pomidorów - przyprawy Knorr (1 łyżka ostrej papryki, 2 łyżeczki wędzonej papryki, 1/2 łyżeczki nasion kminku) - 500 g batatów - 3 łodygi selera naciowego - 1 czerwona papryka - 4 łyżki oleju rzepakowego - 2 cebule - 100 g jogurtu naturalnego typu greckiego - pęczek kolendry. Sposób przygotowania: 1. Cebule, bataty, selera i paprykę pokrój w 1 cm kostkę. Posiekaj natkę kolendry. 2. Warzywa i soczewicę przesmaż chwilę w garnku pod przykryciem, aż składniki zmiękną (około 10 minut). Po tym czasie do garnka dodaj pomidory z puszki, ostrą i wędzoną paprykę oraz kminek. 3. Całość gotuj jeszcze kolejne 10-15 minut, mieszając danie od czasu do czasu. Gulasz podawaj z ryżem lub kaszą, oprószony natką kolendry i z łyżką jogurtu. |
9 g
8 g
18 g
40 g
50 g
22 g
22 g
35 g
15 g
50 g
30 g