SAŁATKI, PASTY, PRZETWORY

Seko Sałatka śledziowa z pieczarkami 150 g

Nazwa: Seko Sałatka śledziowa z pieczarkami 150 g

Ilość: 150 g

Cena 3,42 zł

Cena za kilogram 22,80 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

3,42 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
Dodatki Zawiera: Substancje słodzące
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Skorupiaki: Może zawierać
Jaja: Zawiera
Ryba: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Owies: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Dwutlenek siarki / siarczyny: Zawiera
Pszenica: Może zawierać



Produkt może zawierać: soję, seler, mleko, skorupiaki i gluten (z pszenicy i owsa).
Składniki ziemniaki gotowane 27%
olej rzepakowy
filety śledziowe marynowane bez skóry, krojone 15%
marchew gotowana 12%
pieczarki pasteryzowane 8%
ogórki konserwowe 6%
woda
cukier
jaja gotowane 3%
sól
ocet spirytusowy
gorczyca
żółtko jaja
ocet winny
przyprawy
regulatory kwasowości: octany sodu, kwas mlekowy, kwas octowy, kwas cytrynowy
maltodekstryna
glukoza
syrop glukozowy
substancje słodzące: sacharyny, acesulfam K
substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu
przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
aromaty
ekstrakty przypraw
koper suszony
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Adres zwrotny SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Nazwa produktu uregulowana prawnie Sałatka śledziowa z pieczarkami. Zawiera cukry i substancje słodzące.
Wartości odżywcze w 100 g produktu
Wartość energetyczna : 949 kJ/229 kcal
Tłuszcz : 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,8 g
Węglowodany : 10 g
w tym cukry : 5,0 g
Białko : 3,7 g
Sól : 1,7 g

Opis produktu

Seko Sałatka śledziowa z pieczarkami 150 g
Śledź jest pyszny w każdej postaci. Doskonałe połączenie ryby i pieczarek oraz warzyw.

30 inne produkty w tej samej kategorii: