SAŁATKI, PASTY, PRZETWORY

Filety ze śledzia atlantyckiego a'la matjas, bez skóry, solone w oleju rzepakowym

Filety ze  śledzia atlantyckiego a'la matjas, bez skóry, solone w oleju rzepakowym Zobacz większe

Nazwa: Filety ze śledzia atlantyckiego a'la matjas, bez skóry, solone w oleju rzepakowym

Ilość: 200 g

Cena 6,66 zł

Cena za kilogram 33,30 zł

6,66 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez: SEKO S.A., 89-620 Chojnice, ul. Zakładowa 3
Zalecenia dla alergików WYSOKA ZAWARTOŚĆ KWASÓW TŁUSZCZOWYCH
Produkt zawiera 3,5 g kwasów tłuszczowych omega-3 w 100 g produktu.
Produkt może zawierać SELER, JAJA, SOJĘ, GORCZYCĘ, GLUTEN i MLEKO.
Składniki filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry, solone (80%) (filety ŚLEDZIOWE (Clupea harengus), woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy; cukier, maltodekstryna, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; stabilizator: kwas jabłkowy; substancja konserwująca: benzoesan sodu), olej rzepakowy (20%).
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2°C do 7°C.
Adres zwrotny Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez: SEKO S.A., 89-620 Chojnice, ul. Zakładowa 3
Przygotowanie i stosowanie Spożyć po odsączeniu oleju.
Adres dystrybutora Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez: SEKO S.A., 89-620 Chojnice, ul. Zakładowa 3
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM filety ze sledzia a la matjas w oleju tacka 250g
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Spożyć po odsączeniu oleju.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza po odcieku w 100 g
Wartość energetyczna: 1167 kJ / 282 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 26 g
Tłuszcze nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 0,5 g
Cukry: 0,4 g
Białko: 11 g
Sól: 4,6 g

Opis produktu

Filety ze śledzia atlantyckiego a'la matjas, bez skóry, solone w oleju rzepakowym

30 inne produkty w tej samej kategorii: