Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: KORYCIŃSKI SER NATURALNY KG
Ilość: 1.00 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Składniki | mleko krowie niepasteryzowane, sól, podpuszczka |
O produkcie | Smak sera łagodno – śmietankowy z lekkim posmakiem soli lub pikantny w zależności od okresu leżakowania. |
Przechowywanie | PRZECHOWYWAĆ W WARUNKACH CHŁODNICZYCH |
Adres zwrotny | Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego 15-959 Białystok, ul. Handlowa 4 tel. 85 748-79-00 fax. 85 748-79-90 e-mail: sekretariat@sot.pl |
Adres dystrybutora | Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego 15-959 Białystok, ul. Handlowa 4 tel. 85 748-79-00 fax. 85 748-79-90 e-mail: sekretariat@sot.pl |
Kraj pochodzenia | POLSKA |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | SER KORYCIŃSKI |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | ZAWIERA LAKTOZĘ |
Wartości odżywcze | WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100G 280 kcal Węglowodany 0 g Tłuszcze 23 g Białka 18 g Błonnik 0 g |
Chluba tradycji kulinarnej Podlasia. Ser Koryciński to żółty ser dojrzewający, wytwarzany tradycyjnymi metodami z niepasteryzowanego mleka krowiego, z dodatkiem podpuszczki oraz soli. Zawartość tłuszczu sięga około 30%. Swój kulisty, lekko spłaszczony kształt i karbowaną powierzchnię sery korycińskie zawdzięczają cedzakom, w których są osączane z serwatki w początkowym etapie produkcji. Wielkość sera zależy od ilości masy umiejscowionej w cedzaku, jak też od czasu dojrzewania. Przeciętnie gotowe przysmaki ważą od 2,5 do 5 kg i mają około 30 cm średnicy.
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.35 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg